Hoe verloopt de reis van en naar Istanbul? Wat doet u iedere dag? Lees hieronder een kort voorbeeld. Indien u gaat, dan krijgt u vooraf van ons een planning mee. Onderstaand voorbeeld dient slechts ter illustratie, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om langer in Istanbul te blijven. Ook tijden kunnen in goed overleg worden afgestemd op individuele wensen.

Dag 1. Aankomst in Istanbul

U komt aan op het vliegveld van Istanbul. Op het vliegveld staat de chauffeur met naambordje op uw te wachten, hij brengt u in een halfuurtje naar het hotel. Komt u vroeg aan? Ontspan u dan in het luxe welnesscentrum van het hotel, bezoek het historische centrum of geniet van de Turkse cuisine.

Dag 2. De Haartransplantatie

Vandaag heeft u de haartransplantatie. U wordt om 09:00 opgehaald en naar het LIV Hospital gebracht. Daar aangekomen wordt bloed afgenomen en de behandeling besproken. Is alles duidelijk? Dan betaalt u het vooraf afgesproken bedrag en gaat het medische team aan de slag. Eerst worden de haren met de gepatenteerde micromotor uit het donorgebied gehaald.

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal haren, maar reken op ongeveer 3 uur. Dan volgt een lunch in het ziekenhuis. Daarna maakt de arts de gaatjes die de groeirichting bepalen. Ten slotte worden de haren één voor één in het ontvangstgebied geplaatst. Ook dit duurt gemiddeld 3 uur. Al met al duurt een gemiddelde behandeling in totaal 6 uur. U krijgt uitleg hoe u de nacht moet doorbrengen en gaat weer terug naar uw hotel.

LIV Hospital

Dag 3. De Nazorg

De dag na de behandeling vindt om 12:00 de ‘reiniging’ plaats. Men maakt het behandelde gebied zeer voorzichtig schoon, ook krijgt u een heldere uitleg hoe u de hoofdhuid dient te verzorgen. Daarvoor krijgt u diverse medicatie, lotion en een speciale shampoo. Deze artikelen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Al met al duurt dit ongeveer 1 uur. De rest van de dag bent u vrij.

Dag 4. Terug naar Nederland

U wordt opgehaald door uw vaste contactpersoon en naar het vliegveld gebracht. U neemt afscheid en vliegt weer terug naar Nederland. Heeft u in Nederland nog vragen? Wij staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Wij helpen u graag

Stuur uw foto's of maak een afspraak.

Afspraak maken Stuur uw foto's

Contactgegevens

Telefoon 030-877 70 70
Mobiel 06-55 08 21 57
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Newtonlaan 115
3584 BHUtrecht
Volg ons
KvK 63562898
JCI geaccrediteerd TUV certificaatArtsen zijn ISHRS gecertificeerd Artsen zijn lid van SacderKliniek en ziekenhuis voldoet aan ISO standaarden