Werkwijze haartransplantatie

 

Hoe verloopt de reis van en naar Istanbul? Wat doet u iedere dag? Indien u gaat, dan krijgt u vooraf van ons een planning mee. Onderstaand werkwijze haartransplantatie dient slechts ter illustratie, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om langer in Istanbul te blijven. 

 

Dag 1. Aankomst in Istanbul

U komt aan op het vliegveld van Istanbul. Op het vliegveld staat de chauffeur met naambordje op uw te wachten, hij brengt u in een halfuurtje naar het hotel. Komt u vroeg aan? Ontspan u dan in het luxe welnesscentrum van het hotel, bezoek het historische centrum of geniet van de Turkse cuisine.

 

Dag 2. De Haartransplantatie

Vandaag heeft u de haartransplantatie. U wordt om 09:00 opgehaald en naar het LIV Hospital gebracht. Daar aangekomen wordt bloed afgenomen en de behandeling besproken. Al met al duurt een gemiddelde behandeling in totaal 6-8 uur. U krijgt uitleg hoe u de nacht moet doorbrengen en gaat weer terug naar uw hotel.

 

Dag 3. Rustdag

Op deze dag bent u vrij. Bij een haartransplantatie is het uiterst belangrijk dat u goed rust neemt om de genezing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Eventueel een kleine wandeling maken of iets dergelijks is mogelijk maar rusten, een boekje lezen of film kijken is het beste.

 

Dag 4. Nazorg en terugvlucht naar Nederland

De tweede dag na de behandeling vindt voor u terug gaat naar het vliegveld de ‘reiniging’ plaats en krijgt u diverse medicatie, lotion en een speciale shampoo. Deze artikelen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

U wordt opgehaald door uw vaste contactpersoon en naar het vliegveld gebracht. U neemt afscheid en vliegt weer terug naar Nederland. Heeft u in Nederland nog vragen? Wij staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. Ook dit hoort bij de werkwijze Haartransplantatie Turkije.

 

Zie hieronder de haartransplantatie in Turkije in vogelvlucht.

Waarom laat ik mijn transplantatie bij jullie doen?

Als je een transplantatie in Turkije laat uitvoeren is het belangrijk dat je kijkt of een partij bepaalde certificaten bezit. In Turkije zijn de medische regels namelijk niet zo strict als in Europa en kan eigenlijk iedereen een transplantatie bedrijf beginnen. Om infecties te voorkomen en een goed resultaat te krijgen is het zaak dat u zich bij een goed haarcentrum waar alles steriel is laat behandelen.

Onze hoofdarts is ISHRS gecertificeerd. Onze hoog aangeschreven hoofddokter Dr. Hamid Aydin MS is de Medisch directeur en zal aanwezig zijn om zo samen met de andere dokters en assistenten uw transplantatie uit te voeren. Hamid is in Turkije een bekende haarchirurg die vaak in de media te zien is en bij de vereniging SAÇDER workshops en trainingen om zo zijn kennis over haartransplantaties met anderen te delen. Buiten het belangrijke ISHRS certificaat hebben we een JCI- en SRC accreditatie, hebben we het TUV certificaat en zijn we uiteraard ook bij de internationaal erkende norm ISO gecertificeerd.

De kwaliteit van een transplantatie in Turkije is zeker niet minder dan in eigen land. Wij als Haartransplantatie Turkije willen niet per see de meest goedkope aanbieder te zijn, maar wél de beste. Wij leveren kwaliteit, zo opereren we in het LIV-Hospital, een 5* privé-ziekenhuis waar ook de voetballers van topclubs komen. In een comfortabele, veilige en moderne setting werkt men aan het best mogelijke resultaat. U krijgt een eigen operatiekamer voorzien van een eigen toilet, een airconditioning en uiteraard alle nieuwste gesteriliseerde apparatuur om uw hoogwaardige transplantatie volgens de nieuwste technieken uit te voeren.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden