Werkwijze haartransplantatie

 

Hoe verloopt de reis van en naar Istanbul? Wat doet u iedere dag? Lees hieronder een kort voorbeeld. Indien u gaat, dan krijgt u vooraf van ons een planning mee. Onderstaand werkwijze haartransplantatie dient slechts ter illustratie, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om langer in Istanbul te blijven. Ook tijden kunnen in goed overleg worden afgestemd op individuele wensen.

Dag 1. Aankomst in Istanbul

U komt aan op het vliegveld van Istanbul. Op het vliegveld staat de chauffeur met naambordje op uw te wachten, hij brengt u in een halfuurtje naar het hotel. Komt u vroeg aan? Ontspan u dan in het luxe welnesscentrum van het hotel, bezoek het historische centrum of geniet van de Turkse cuisine.

Dag 2. De Haartransplantatie

Vandaag heeft u de haartransplantatie. U wordt om 09:00 opgehaald en naar het LIV Hospital gebracht. Daar aangekomen wordt bloed afgenomen en de behandeling besproken. Is alles duidelijk? Dan betaalt u het vooraf afgesproken bedrag en gaat het medische team aan de slag. Eerst worden de haren met de gepatenteerde micromotor uit het donorgebied gehaald.

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal haren, maar reken op ongeveer 3 uur. Dan volgt een lunch in het ziekenhuis. Daarna maakt de arts de gaatjes die de groeirichting bepalen. Ten slotte worden de haren één voor één in het ontvangstgebied geplaatst. Ook dit duurt gemiddeld 3 uur. Al met al duurt een gemiddelde behandeling in totaal 6-8 uur. U krijgt uitleg hoe u de nacht moet doorbrengen en gaat weer terug naar uw hotel.

werkwijze haartransplantatie

Dag 3. Rustdag

Op deze dag bent u vrij. Bij een haartransplantatie is het uiterst belangrijk dat u goed rust neemt om de genezing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Hierdoor plannen we op de derde dag niets in en kunt u het beste gewoon in uw hotel blijven. Eventueel een kleine wandeling maken of iets dergelijks is mogelijk maar rusten, een boekje lezen of film kijken is het beste.

Dag 4. Nazorg en terugvlucht naar Nederland

De tweede dag na de behandeling vindt voor u terug gaat naar het vliegveld de ‘reiniging’ plaats. Men maakt het behandelde gebied zeer voorzichtig schoon, ook krijgt u een heldere uitleg hoe u de hoofdhuid dient te verzorgen. Daarvoor krijgt u diverse medicatie, lotion en een speciale shampoo. Deze artikelen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Al met al duurt dit ongeveer 1 uur.
U wordt opgehaald door uw vaste contactpersoon en naar het vliegveld gebracht. U neemt afscheid en vliegt weer terug naar Nederland. Heeft u in Nederland nog vragen? Wij staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 020-24 41 902
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Kabelweg 57,
1014BA, Amsterdam
Volg ons
KvK 63562898
© 2019 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden