Werkwijze haartransplantatie

 

Hoe verloopt de reis van en naar Istanbul? Wat doet u iedere dag? Indien u gaat, dan krijgt u vooraf van ons een planning mee. Onderstaand werkwijze haartransplantatie dient slechts ter illustratie, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om langer in Istanbul te blijven. 

 

Dag 1. Aankomst in Istanbul

U komt aan op het vliegveld van Istanbul. Op het vliegveld staat de chauffeur met naambordje op uw te wachten, hij brengt u in een halfuurtje naar het hotel. Komt u vroeg aan? Ontspan u dan in het luxe welnesscentrum van het hotel, bezoek het historische centrum of geniet van de Turkse cuisine.

 

Dag 2. De Haartransplantatie

Vandaag heeft u de haartransplantatie. U wordt om 09:00 opgehaald en naar het LIV Hospital gebracht. Daar aangekomen wordt bloed afgenomen en de behandeling besproken. Al met al duurt een gemiddelde behandeling in totaal 6-8 uur. U krijgt uitleg hoe u de nacht moet doorbrengen en gaat weer terug naar uw hotel.

 

Dag 3. Rustdag

Op deze dag bent u vrij. Bij een haartransplantatie is het uiterst belangrijk dat u goed rust neemt om de genezing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Eventueel een kleine wandeling maken of iets dergelijks is mogelijk maar rusten, een boekje lezen of film kijken is het beste.

 

Dag 4. Nazorg en terugvlucht naar Nederland

De tweede dag na de behandeling vindt voor u terug gaat naar het vliegveld de ‘reiniging’ plaats en krijgt u diverse medicatie, lotion en een speciale shampoo. Deze artikelen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

U wordt opgehaald door uw vaste contactpersoon en naar het vliegveld gebracht. U neemt afscheid en vliegt weer terug naar Nederland. Heeft u in Nederland nog vragen? Wij staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar.

 

Zie hieronder de haartransplantatie in Turkije in vogelvlug.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 020-24 41 902
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Kabelweg 57,
1014BA, Amsterdam
Volg ons
KvK 63562898
© 2019 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden