Voordelen haartransplantatie Turkije. In dit artikel geven wij u 10 goede redenen om te kiezen voor een behandeling bij Haartransplantatie Turkije.

1. Istanbul is het centrum in de wereld voor haartransplantaties.

Dagelijks worden er honderden haartransplantaties uitgevoerd in Turkije, mede omdat Turkije voorop loopt betreft kennis en ervaring in haartransplantaties. De haartransplantaties via ons worden uitgevoerd door de elite kliniek Estetistanbul.

2. Prijzen.

Als u er vanuit gaat dat ze in Turkije 2X zoveel haartjes kunnen verplaatsen voor de halve prijs, dan is haartransplantatie Turkije 4X goedkoper.

3. Laatste techniek.

Estetistanbul hanteerde de micro FUE-techniek met HR techniek. PRP behandeling zit er standaard bij. Dit is momenteel de meest geavanceerde techniek. Onze haarchirurgen zijn de beste specialisten wereldwijd en ook de rest van het medisch team beschikt over de benodigde ervaring, vakkennis en passie voor het werk. Daarnaast duren de operaties in Turkije maar 5 a 6 uur tegen 10 a 12 uur in Nederland.

4. Eersteklas operatiekamer.

De operaties worden gedaan in een operatiekamer van het LIV ziekenhuis. Dit is een van de beste ziekenhuizen in Turkije. Het ziekenhuis is zeer comfortabel en luxe ingericht. Alles wat digitaal kan worden gedaan, wordt digitaal gedaan. Hierdoor worden infecties tot een minimum beperkt.operatiekamer LIV

 

voordelen haartransplantatie

5. Professioneel.

Er bestaat een internationale organisatie die de kwaliteit van haarchirurgen bewaakt. Deze organisatie is de International Society of Hair Restoration Surgery. De artsen van Estetistanbul zijn actief lid van de ISHRS. Zij zijn veelgevraagd spreker op congressen en leveren een actieve bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van haarchirurgie.

6. Betrouwbaar.

U ontvangt een factuur van het door u betaalde bedrag. Op de nota staat een bewijs dat de betaling is gedaan en dat er 8% BTW is afgedragen. Daarnaast ontvangt u een certificaat, dit is een bewijs van het aantal geplaatste grafts. De dag van behandeling en de naam van de uitvoerend arts staan op dit certificaat vermeld. Tevens wordt er een medisch rapport opgemaakt.

7. Comfortabel.

U verblijft in een eersteklas hotel, aan de Europese zijde. Voor en na de behandeling geniet u op een toplocatie van de rust en comfort van het hotel. Het ontbijt is voortreffelijk en uitgebreid.

8. Gratis nazorg door arts.

Haartransplantatie Turkije is de enige aanbieder van haartransplantaties in het buitenland die nazorg aanbied in Nederland waarbij een arts aanwezig is. Eens in de zoveel tijd komt de arts naar Nederland om met patienten te praten als daar behoeft naar is.

9. Garantie op het resultaat.

Een ieder die bij Estetistanbul behandeld wordt valt onder de garantie regeling. Hierin garanderen we dat minimaal 95% van de geplaatste  haartje zullen uitkomen. Zo niet, heeft u recht op een tweede nabehandeling.

10. Transparant.

Haartransplantatie Turkije is een in Nederland gevestigde bedrijf met een KVK en BTW nummer. Bedrijfsgegevens zijn openbaar.

Natuurlijk zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen. We zijn niet voor niks dé nummer 1 van Nederland!

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 030-877 70 70
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Kabelweg 57,
1014BA, Amsterdam
Volg ons
KvK 63562898
© 2018 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden