Voordelen haartransplantatie Turkije. In dit artikel geven wij u 10 goede redenen om te kiezen voor een behandeling bij Haartransplantatie Turkije.

1. Istanbul is het centrum in de wereld voor haartransplantaties.

Dagelijks worden er honderden haartransplantaties uitgevoerd in Turkije, mede omdat Turkije voorop loopt betreft kennis en ervaring in haartransplantaties. De haartransplantaties via ons worden uitgevoerd door de elite kliniek Estetistanbul.

2. Prijzen.

Als u er vanuit gaat dat ze in Turkije 2X zoveel haartjes kunnen verplaatsen voor de halve prijs, dan is haartransplantatie Turkije 4X goedkoper.

3. Laatste techniek.

Estetistanbul hanteerde de micro FUE-techniek met HR techniek. Dit is momenteel de meest geavanceerde techniek. Onze haarchirurgen zijn de beste specialisten wereldwijd en ook de rest van het medisch team beschikt over de benodigde ervaring, vakkennis en passie voor het werk. Daarnaast duren de operaties in Turkije maar 5 a 6 uur tegen 10 a 12 uur in Nederland.

4. Eersteklas operatiekamer.

De operaties worden gedaan in een operatiekamer van het LIV ziekenhuis. Dit is een van de beste ziekenhuizen in Turkije. Het ziekenhuis is zeer comfortabel en luxe ingericht. Alles wat digitaal kan worden gedaan, wordt digitaal gedaan. Hierdoor worden infecties tot een minimum beperkt.operatiekamer LIV

 

voordelen haartransplantatie

5. Professioneel.

Er bestaat een internationale organisatie die de kwaliteit van haarchirurgen bewaakt. Deze organisatie is de International Society of Hair Restoration Surgery. De artsen van Estetistanbul zijn actief lid van de ISHRS. Zij zijn veelgevraagd spreker op congressen en leveren een actieve bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van haarchirurgie.

6. Betrouwbaar.

U ontvangt een factuur van het door u betaalde bedrag. Op de nota staat een bewijs dat de betaling is gedaan en dat er 8% BTW is afgedragen. Daarnaast ontvangt u een certificaat, dit is een bewijs van het aantal geplaatste grafts. De dag van behandeling en de naam van de uitvoerend arts staan op dit certificaat vermeld. Tevens wordt er een medisch rapport opgemaakt.

7. Comfortabel.

U verblijft in een eersteklas hotel, aan de Europese zijde. Voor en na de behandeling geniet u op een toplocatie van de rust en comfort van het hotel. Het ontbijt is voortreffelijk en uitgebreid.

8. Gratis nazorg door arts.

Haartransplantatie Turkije biedt nazorg in Istanboel Turkije. Mocht u een jaar later nog eens langs willen voor een controle, dan kan dat altijd.

9. Garantie op het resultaat.

Een ieder die bij EstetIstanbul behandeld wordt valt onder de garantie regeling. Hierin garanderen we dat ongeveer 90% van de geplaatste haren zullen uitkomen. Zo niet, heeft u recht op een tweede nabehandeling. Let op: Deze garantie valt volledig onder beheer van EstetIstanbul in Turkije, deze regeling loopt via hen. Wij zijn enkel een bemiddelingspersoon.

10. Transparant.

Haartransplantatie Turkije is een bemiddelingspersoon voor het bedrijf EstetIstanbul gevestigd in Istanboel Turkije. (Levent, Beyaz Karanfil Sk. No:27, 34330 Besiktas/Istanbul, Türkiye)

11. Twee personen.

Er kan altijd iemand met u mee gaan, ons pakket biedt een tweepersoonskamer en ook de taxi’s zijn geregeld voor twee personen dus twijfel niet om iemand mee te nemen, het kan gewoon!

12. Sapphire FUE.

Met deze nieuwste techniek gebruikt de dokter een vlijmscherp dun naaldje waarmee de kanaaltjes op de bovenkant van het hoofd worden gemaakt. Deze kanaaltjes zijn eigenlijk een soort sleufjes waar de haarzakjes ingezet worden. Doordat deze zo dun zijn dichten de gaatjes binnen no-time en zal de genezing bovenop sneller gebeuren en de wondjes minder dik zijn. Met deze techniek kan de dokter de haarzakjes tevens in de perfecte groeirichting inzetten.

13. Nu met naaldvrije verdoving.

Tegenwoordig bieden we onze transplantatie aan met een naaldvrije pre-anesthetic. Dat betekend niet dat er geen naaldjes meer bij komen kijken maar wel dat we uw hoofdhuid al gedeeltelijk kunnen verdoven door middel van een verdoving door luchtdruk waarbij een gedeelte van de verdovingsvloeistof al door de huid gedrukt wordt voordat we beginnen met naaldjes om de rest te verdoven. De naalden zijn tevens dun en te vergelijken met een verdoving bij de tandarts.

Natuurlijk zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen. Voordelen haartransplantatie Turkije al te meer.

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden