In mei 2016 is Ruben voor een haartransplantatie gegaan in Istanboel Turkije. Hij is het heel erg tevreden over zijn resultaat en vanaf een aantal dagen na de transplantatie heeft hij telkens selfies gemaakt waardoor je het haar na de transplantatie kunt zien gaan groeien!

Ruben vond zichzelf nog te jong om kaal te worden. Daarom besloot hij op 27 jarige leeftijd de haartransplantatie te ondergaan in Turkije.  Zie hieronder de haartransplantatie ervaring van Ruben. Hij onderging een Micro- FUE met Sapphire blade bij  Haartransplantatie Turkije. Wat ons betreft ben je nooit te jong of te oud om een haartransplantatie te doen en ook voor allerlei soorten haartypen is een transplantatie mogelijk. Van blond, tot rood, bruin of kroeshaar, mannen en vrouwen, bij ons is een transplantatie mogelijk.

Bekijk het filmpje hier onder:

Bij een haartansplantatie met de FUE methode worden haarzakjes stuk voor stuk losgemaakt en getransplanteerd naar het probleemgebied voorop. Bij Ruben zijn er 3200 haarzakjes overgezet wat meer dan 7000 haren is!
Heb je vragen over een haatransplantatie, neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden