Turks protest

Turks protest

Dagelijks berichten de media over demonstraties in Istanbul. Wat begon als een demonstratie voor het behoud van een park, ziet er nu uit als demonstraties tegen de regering. In dit artikel gaan we niet in op de verschillende standpunten van de regering en de demonstranten. De meningen zijn namelijk zeer verdeeld, zeker bij de Turkse bevolking. We willen u in dit artikel alleen aangeven wat u kunt merken van de demonstraties in de grootste Turkse stad.

Alleen op specifieke plekken onrustig

De politie trad in het begin hard op, maar hier zijn inmiddels verontschuldigen voor aangeboden door de vicepresident. Er mag gedemonstreerd worden, van dit recht maken de manifestanten gebruik. De protesten vinden plaats op belangrijke pleinen in de stad, op andere plekken merkt u er absoluut niets van. Indien u dus niets van de protesten wilt merken, kunt u de plekken eenvoudig vermijden.

Metropool Istanbul tel miljoenen inwoners

Daarnaast gebruiken de demonstranten geen geweld tegen elkaar en al helemaal niet tegen toeristen. Zelfs als u bij een demonstratie beland, is de kans dus minimaal dat er wat gebeurt. Istanbul is een metropool, niemand weet exact hoeveel inwoners de stad telt. Het zijn er in ieder geval niet veel minder dan in heel Nederland wonen.

Er geldt geen reisverbod voor Turkije, en al helemaal niet voor Istanbul. Men acht het dus veilig om zelfstandig te reizen. Ten slotte verzorgen we continue begeleiding tijdens uw verblijf in de Turkse metropool. Onze hostess zal voorkomen dat u met de protesten in aanraking komt.

Gaat u binnenkort naar Turkije voor een FUE behandeling? Maakt u zich geen zorgen. Wij houden de ontwikkelingen continu in de gaten en begeleiden u tijdens uw verblijf. Indien u dat wilt, zult u niets van de protesten merken!

 

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden