Haagse Barbie

Haagse Barbie

Barbie is niet getrouwd met Ken, maar met Michael van der Plas. Deze stoere kerel laat zien dat haartransplantaties niet alleen voor nichterige zangers zijn. Vanavond deed hij openhartig zijn Relaas in RTL Boulevard. Mannen als Michael van der Plas bewijzen andere mannen een grote dienst. Ze laten zien dat cosmetische chirurgie echt niet alleen voor filmsterren of van een schans springende zangers betaalbaar is. Kaal worden is ronduit vervelend. Voor iedereen. En voor wie wil Zijn Er Nu Oplossingen!

Onderzoeksjournalisten zitten fout!

Helaas snapt nog niet iedereen hoe een haartransplantatie werkt. Zo schrijven de ervaren onderzoeksjournalisten van RTL Boulevard: “Hoe het resultaat eruit ziet en hoe de ingreep verder is verlopen kon hij niet zeggen. Dat zien we dan vanavond in RTL Boulevard!”

Helaas voor Albert Verlinde en zijn collega’s is het resultaat helemaal niet direct te zien. Welke behandeling men ook kiest: de haren vallen 2 a 3 weken na de behandeling altijd uit. De reden? Heel simpel: het shockeffect zorgt ervoor dat de haren weer loslaten uit de haarwortel. De wortel van de haar is dan echter al lang en breed goed verankerd.

Ouderwets Kroelen?

En wanneer ziet de droomman van Barbie nieuwe haartjes op zijn bolletje verschijnen? Daarvoor moet de stoere Hagenees minimaal 3 maanden geduld hebben. De haartjes zijn dan nog zacht en dun: precies als het bolletje van een baby. Na 12 maanden geniet de Haagse blondine van een echtgenoot met een volle bos. Dat wordt weer ouderwets kroelen! Dan is het wel te hopen dat hij zijn resterende haren goed verzorgd, die kunnen namelijk nog wel uitvallen.

We zullen in de gaten houden of het liefdesspel van de tortelduifjes een stimulans krijgt van de nieuwe coupe van Haagse Michael. Hij is trouwens niet de enige die de beurs van de cosmetische chirurg spekt. Vrouwlief Barbie heeft al tweemaal haar borsten laten vergroten. Zo zien we maar weer: haartransplantaties en andere cosmetische ingrepen worden steeds populairder!

Deel dit artikel
Volgend artikelWat is een graft?

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden