Gerard_Joling_2004
Winnaar Haarbokaal!

Winnaar Haarbokaal!

Vorige week schreven wij een blog: wie zou mister Haartransplantatie 2013 worden? Natuurlijk was de opzet niet al te serieus, maar ludiek. Een objectieve uitverkiezing is haast onmogelijk. Er zijn heel wat bekende mensen met een haartransplantatie, we konden niet iedereen noemen. Daarnaast is vergelijken lastig. Wie helemaal kaal is zal een minder mooi eindresultaat boeken dan iemand die maar een paar haartjes mist.

Gerard_Joling_2004

De winnaar kon ook geen prijzen winnen, we wilden slechts weten wie onze lezers tot winnaar uitriepen. Toch willen we u de winnaar niet onthouden, hij kreeg namelijk verreweg de meeste stemmen. De winnaar van de poll is duidelijk: het is zanger Gerard Joling!

Sneijder tweede, Barney derde, Ronald de Boer puntloos

Wij kunnen alleen maar blij zijn met de respons van onze lezers en feliciteren Geer van harte. De Noord-Hollandse rasartiest werd maar liefst door 47% van de stemmers gekozen tot winnaar. Hij liet zijn naaste concurrent ver achter zich. Wesley Sneijder eindigde op de tweede plek, Barney als derde. Ronald de Boer kreeg helemaal geen stemmen. Waarom eigenlijk niet? Wij vinden het namelijk wel een fraai resultaat. Gerard’s laatste haartransplantatie is uitgevoerd door het Hair Science Institute. Een felicitatie aan hen is dan ook op zijn plaats!

Haartransplantatie Ronald de Boer

Ronald de Boer

Volgend jaar: uitverkiezing met prijs!

De poll en deze uitverkiezingen smaken naar meer. Volgend jaar zullen we er om te beginnen een prijs aan hangen. Dat beloven we! Want wat is een uitverkiezing zonder prijs? We denken aan een mooie bokaal en ook nog een echte prijs. Heeft u ideeën? We zijn benieuwd naar uw mening. Daarnaast willen we u vaker om uw mening vragen: we denken aan een maandelijkse poll. Wat wilt u lezen op dit blog? Wat wilt u weten over haartransplantaties?  Deze en andere vragen komen aan bod in de maandelijkse poll. Als u suggesties heeft voor de poll, dan horen we het graag!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden