Dean Saunders haarstichting

 

Haarstichting

Haarstichting

De Haarstichting is er voor mensen met haarproblemen, in breedste zin van het woord. Men helpt mensen die een haartransplantatie overwegen met onafhankelijke voorlichting, maar geeft bijvoorbeeld ook vrouwen die hun haar door kanker verliezen een steuntje in de rug. Haartransplantatie Turkije steunt de Haarstichting al enige tijd van harte.

Haarstichting op NOS-journaal!

Sinds kort is het mogelijk om haar te doneren. De Haarstichting realiseert hiermee haarwerken voor vrouwen met borstkanker. Wij vinden dit een fantastisch project en we zien dat het gelukkig een groots succes is. De Stichting haalt zelfs regelmatig de landelijke media. We zagen ze zelfs op het NOS journaal verschijnen!

Dean Saunders haarstichting

Dean Saunders in actie voor de haarstichting!

Veel kapsalons doen enthousiast mee en zamelen haar en geld in. Enkele honderden kapsalons knippen de klanten die haar doneren zelfs gratis of tegen korting. Mooi om te zien dat mensen ook in economisch mindere tijden, gul blijven en deze doelen steunen.

Haar verliezen is ronduit vervelend, dat merken wij dagelijks aan de verhalen van onze klanten. Maar haar verliezen door een nare ziekte als borstkanker is natuurlijk nog veel erger. De emotionele impact die haarverlies heeft, is voor vrouwen nog groter dan voor mannen. Daarom is het zo belangrijk dat ook de vrouwen die het minder breed hebben geholpen worden met een natuurlijk ogend haarwerk.

Uw haar moet een lengte hebben van 20 centimeter

Wilt u uw haar doneren aan de Haarstichting? U kunt het haar in een envelop versturen. Het haar moet een minimale lengte hebben van 20 cm. Exacte voorwaarden lees je op de site van de Haarstichting. Op 27 maart vindt er een benefietconcert plaats en een prijsuitreiking.

Hoofdprijs = Haartransplantatie!

Een van de prijzen is een zelfs een heuse haartransplantatie. Als dat geen mooie hoofdprijs is, dan weten wij het ook niet. Deze hoofdprijs wordt ter beschikking gesteld door een Nederlandse haarkliniek. We hopen dat kappers en vrouwen nog lang mee zullen doen met het doneren van haar. Zodat alle vrouwen die hun haar verliezen door deze rotziekte, zich in ieder geval kunnen tooien met een haarwerk van topkwaliteit.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden