Kosten haartransplantatie te hoog? Niet bij ons. Beste zorg, laagste prijs. De prijzen van Haartransplantatie Turkije zijn inclusief medicatie, chauffeur, comfortabel hotel, eersteklas ziekenhuis en uiteraard de volledige behandeling.

Wij geven u graag een goed advies, zodat u niet te veel betaalt voor uw vliegticket.  Reken op ongeveer 125 € in het laagseizoen. Exacte prijzen op aanvraag!

Wegens het hevige kelderen van de Turkse Lira kunnen we u nu onze speciale valutakorting op de oorspronkelijke prijs geven!

Pakketten:

Grafts 0-2000 2000-5000
Haren 0-5500* 5500-11000*
Prijs € 2.390,- € 2.590,-
Kortingsprijs € 2.240,- € 2.440,-

*In één graft / haarzakje zitten gemiddeld 2,2 haren
Alle prijzen zijn incl. BTW
Prijzen voor DHI implantatie op aanvraag

Wat zit er in het pakket?

Ons totaalpakket bevat;

  • De haartransplantatie in een privé ziekenhuis, altijd onder supervisie van artsen
  • 3 overnachtingen in Hotel voor 2 personen(4 sterren) + gratis ontbijt
  • Alle Transport in Istanbul; vliegveld <—> hotel en hotel <—> kliniek
  • Alle vereiste medicatie, een infuus met antibiotica, lotion + shampoo
  • Gratis PRP behandeling voor 15% beter resultaat
  • Persoonlijk garantie Certificaat
  • Altijd de meest mogelijke grafts voor het beste resultaat
  • Onbeperkt gratis nazorg in Nederland met de arts
    (Het vliegticket zit bij ons niet in het pakket)

Wilt u het haar niet afscheren?

Er is een mogelijkheid om het haar niet af te scheren. Let op: het donorgebied wordt altijd kort geschoren. Dit omdat het vrijwel onmogelijk wordt om grote aantallen lange haren over te zetten. Bij een “no shave transplantatie” worden er bij ons echter maximaal 2000 haarzakjes overgezet. Daarbij zijn er meerkosten van €250.- aan verbonden. Dit omdat het een arbeidsintensievere klus is om de haartjes tussen te zetten. Tevens beschikken we nu over de Direct Hair Implant (DHI) methode, deze heeft zijn eigen extra prijs op basis van het aantal haarzakjes dat we over kunnen zetten. Met DHI kunnen we wel meer haarzakjes overzetten.

Kosten haartransplantatie: hoeveel bespaart u?

Hoeveel bespaart u nu bij ons? Een haartransplantatie in Turkije is goedkoper dan u denkt, omdat ze in Turkije voor de halve prijs twee keer zo veel kunnen verplaatsten. Bijvoorbeeld een haartransplantatie in Nederland kost €6000 voor 1500 grafts tegen €2590 voor meer dan 3000 grafts in Turkije. Oftewel, het is niet alleen goedkoper, er worden ook meer haren verplaast.

Overigens een operatie in Turkije duurt maar 5 a 6 uur tegen 10 a 12 uur in Nederland! Voor overige voordelen klik deze link.

Prijzen haartransplantatie dalen verder in de toekomst?

En de kwaliteit? Die is zeker niet minder dan in eigen land. Soms vragen mensen of de tarieven voor een FUE-behandeling nog verder zullen dalen. Wat wij daar van denken? Niets is zeker, dus onze voorspelling is niet hard. Vooralsnog verwachten we geen verdere prijsdalingen meer. De ambitie van Haartransplantatie Turkije is niet om de meest goedkope aanbieder te zijn, maar de beste. En kwaliteit kost wat, ook in Turkije. Zo opereert men in het LIV-Hospital, een 5*-ziekenhuis waar ook de voetballers van alle topclubs komen. In een comfortabele, veilige en moderne setting werkt men aan het best mogelijke resultaat. Operatiekamers in dit topziekenhuis kosten natuurlijk iets meer dan in de kwalitatief wat mindere ziekenhuizen.

kosten haartransplantatie

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 020-24 41 902
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Kabelweg 57,
1014BA, Amsterdam
Volg ons
KvK 63562898
© 2019 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden