Kosten haartransplantatie te hoog? Niet bij ons. Wij leveren u de beste zorg voor een zo laag mogelijke prijs. De prijzen van Haartransplantatie Turkije zijn altijd inclusief medicatie, chauffeur, comfortabel hotel, eersteklas privé ziekenhuis, gecertificeerde artsen en uiteraard de volledige behandeling met zo veel mogelijk haarzakjes (zonder haken of ogen). Ook de BTW is inbegrepen. Het enige wat je zelf nog aan moet schaffen is een vlucht (of ander vervoer) naar Istanboel.

 

Totaalpakketten:

Grafts0-20002000-4000+
Haren0-5500*5500-11000*
vitamine nazorg & sapphire bladeinbegrepeninbegrepen
Prijs€ 2.390,-€ 2.590,-
Voorjaarskorting€ 2.240,- (incl btw)€ 2.440,- (incl btw)
No Shave Methode€ +200,-€ +200,-
DHI (Direct Hair Implant)€ +600,-€ +600,-

LET OP!! Veel bedrijven lijken goedkoper maar doen aan bijverkoop. Zij vragen vaak duizenden euro’s extra voor een vitamine behandeling, bij ons zit dat gewoon bij de prijs in en garanderen we 95-100% resultaat, geen haken of ogen en een heldere transparante prijs.

*In één graft / haarzakje zitten gemiddeld 2,2 haren

Meer informatie over DHI implantatie hier.

Wat zit er in het pakket?

Ons totaalpakket bevat;

 • De haartransplantatie in een privé ziekenhuis, altijd onder supervisie van artsen
 • 3 overnachtingen in Hotel voor 2 personen(4 sterren) + gratis ontbijt
 • Alle Transport in Istanbul; vliegveld <—> hotel en hotel <—> kliniek
 • Alle vereiste medicatie, een infuus met antibiotica, lotion + shampoo
 • Persoonlijk garantie Certificaat van EstetIstanbul in Turkije, deze garantie loopt via hen
 • Altijd de meest mogelijke grafts voor het beste resultaat
 • Onbeperkt gratis nazorg in Nederland met de arts
 • Begeleiding in het Engels (Nederlands op aanvraag)
  Overige talen: Spaans, Frans, Arabish (Marokkaans), Italiaans, Portugees, Turks, Bosnisch en Duits.Het vliegticket zit bij ons niet in het pakket.
  We helpen u graag bij het vinden van een vliegticket. Reken op ongeveer 175 € voor een retourvlucht in het laagseizoen.

kosten haartransplantatie

 

Wilt u het haar niet afscheren?

Er is een mogelijkheid om het haar niet af te scheren. Let op: het donorgebied wordt altijd kort geschoren. Dit omdat het vrijwel onmogelijk wordt om grote aantallen lange haren over te zetten. Bij een “no shave transplantatie” worden er bij ons echter maximaal 2000 haarzakjes overgezet. Daarbij zijn er meerkosten van €250.- aan verbonden. Dit omdat het een arbeidsintensievere klus is om de haartjes tussen te zetten. Tevens beschikken we nu over de Direct Hair Implant (DHI) methode, deze heeft zijn eigen extra prijs op basis van het aantal haarzakjes dat we over kunnen zetten. Met DHI kunnen we wel meer haarzakjes overzetten.

Kosten haartransplantatie: hoeveel bespaart u?

Hoeveel bespaart u nu bij ons? Een haartransplantatie in Turkije is goedkoper dan u denkt, omdat ze in Turkije voor de halve prijs twee keer zo veel kunnen verplaatsten. Een haartransplantatie in Nederland kost bijvoorbeeld zo’n €6000,- voor maar 1500 grafts tegen €2590 voor tot wel 4000 grafts in Turkije. Oftewel, het is niet alleen goedkoper, er worden ook meer haren verplaatst. Daarbij werken ze in Turkije sneller omdat ze met 3 man tegelijk aan uw hoofd bezig zijn.  Voor overige voordelen klik deze link.

Waarom laat ik mijn transplantatie bij jullie doen?

Als je een transplantatie in Turkije laat uitvoeren is het belangrijk dat je kijkt of een partij bepaalde certificaten bezit. In Turijke zijn de medische regels namelijk niet zo strict als in Europa en kan eigenlijk iedereen een transplantatie bedrijf beginnen. Om infecties te voorkomen en een goed resultaat te krijgen is het zaak dat u zich bij een goed haarcentrum waar alles steriel is laat behandelen.

Onze hoog aangeschreven hoofddokter Dr. Hamid Aydin MS is de Medisch directeur en zal aanwezig zijn om zo samen met de andere dokters en assistenten uw transplantatie uit te voeren. Hamid is in Turkije een bekende haarchirurg die vaak in de media te zien is en bij de vereniging SAÇDER workshops en trainingen om zo zijn kennis over haartransplantaties met anderen te delen. Buiten het belangrijke ISHRS certificaat hebben we een JCI- en SRC accreditatie, hebben we het TUV certificaat en zijn we uiteraard ook bij de internationaal erkende norm ISO gecertificeerd.

De kwaliteit van een transplantatie in Turkije is zeker niet minder dan in eigen land. Wij als Haartransplantatie Turkije willen niet per see de meest goedkope aanbieder te zijn (kosten haartransplantatie). Wij leveren kwaliteit, zo opereren we in het LIV-Hospital, een 5* privé-ziekenhuis waar ook de voetballers van topclubs komen. In een comfortabele, veilige en moderne setting werkt men aan het best mogelijke resultaat. U krijgt een eigen operatiekamer voorzien van een eigen toilet, een airconditioning en uiteraard alle nieuwste gesteriliseerde apparatuur om uw hoogwaardige transplantatie volgens de nieuwste technieken uit te voeren.

 

Groepsreizen

Regelmatig bieden we de haartransplantatie aan als groepsreis met meerdere Nederlanders. Buiten dat het gezelliger is zal onze eigen begeleider dan aanwezig zijn om u door het transplantatie proces de begeleiden. U kunt dan dezelfde vlucht nemen of we zien u in ons hotel waar we dan ook dagelijks gezamenlijk zullen ontbijten. Op de avond voor de transplantatie krijgt u een laatste uitleg om u gerust te stellen. Onze begeleider zal dan ook in het ziekenhuis aanwezig zijn om u de dag door te begeleiden (normaal gebeurd de begeleiding in het Engels) Vraag via de mail aan wanneer we de volgende plannen.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden