Dokter Aytuglu en zijn staf
Dokter Aytuglu en zijn staf

Dokter Aytuglu en zijn staf

Een voordeel van een cosmetische chirurgische ingreep is dat u zelf kunt kiezen wie u behandelt. Bij een haartransplantatie, botoxbehandeling of welke ingreep dan ook bent u diegene die de portemonee moet trekken. En wie betaalt, bepaalt. Toch lijken veel mensen niet te beseffen dat zij mogen kiezen wie hen behandelt.

Wie behandelt u?

Dat komt doordat dure klinieken soms misleidend te werk gaan. Dat bekende mensen behandeld zijn door dokter A, betekent niet dat u ook wordt behandeld door dokter A. Erger nog: in sommige klinieken wordt u helemaal niet behandeld door een gespecialiseerde arts, maar door verpleegkundigen.

Lopen of rolstoel?

Of u nu kiest voor een cosmetische behandeling in Nederland of in het buitenland: wie de ingreep uitvoert is essentieel. Zelf heb ik gewerkt bij een leverancier van heupprotheses. Niet het implantaat maakte voor de patiënt het grote verschil, maar de behandelend arts. De ene orthopeed leverde veel betere resultaten dan de andere. Concreet: de ene patiënt liep na de heupprothese weer vrolijk door het leven, de andere was na een vergelijkbare ingreep aan een rolstoel gekluisterd. Vreselijk, maar helaas wel waar.

U kunt uw cosmetisch arts of plastische chirurg wel kiezen, maar hoe maakt u een goede keuze? Dat is nog niet zo makkelijk. De meest objectieve methode is om te speuren op het internet. Er bestaan enkele goede onafhankelijke websites, maar u kunt zelf ook op onderzoek uitgaan en referenties checken. Een goede arts maakt het verschil, dat geldt voor iedere ingreep. Of het nu om heupen, haar of hersenen gaat, u verdient een optimale medische behandeling.

U moet er helaas zelf voor zorgen dat u de behandeling krijgt die u verdient.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden