Haarkliniek LIV Hospital
Haarkliniek LIV Hospital

Haarkliniek LIV Hospital

Wie een goede haarkliniek zoekt, zoekt naar vergelijkingsmateriaal. Zijn foto’s goed vergelijkingsmateriaal? In principe zijn voor- en na foto’s prima. U kunt kijken wat een behandeling kan doen voor mensen die in een gelijksoortige situatie zitten. Toch zeggen foto’s niet alles. De reden? Om te beginnen is een foto niet hetzelfde als een blik met het blote oog. Zelfs als mensen een zo goed mogelijke beeld willen weergeven, ziet een foto er anders uit. Vaak lijkt de haaruitval minder erg, dan als u er zelf naar kijkt.

Niet iedereen wil op de website staan

LIV Hospital operatiekamerDaarnaast is het belangrijk dat er foto’s van de beginsituatie zijn en dat duidelijk is hoeveel grafts (haren) er geplaatst zijn. Als aan die voorwaarden voldaan is, dan heb je bruikbare foto’s. Wij plaatsen enkel foto’s van mensen die daar uitdrukkelijk toestemming voor geven. De meeste mensen hebben geen zin om op een website te staan met foto’s. Heel begrijpelijk, maar voor ons heel jammer. Hierdoor kunnen we minder voorbeelden tonen.

Mensen doen hun verhaal op haarweb

Gelukkig plaatsen onze klanten ook voorbeelden op haarweb. Deze website van en door lotgenoten plaats verhalen van mensen die een behandeling hebben ondergaan. Daar kunnen anderen weer op reageren. Dit jaar hebben al meerdere mensen hun verhaal gedaan. Deze recente verslagen maken goede vergelijking mogelijk. Zeker omdat sinds het begin van dit jaar de behandelingen plaatsvinden in een nieuw ziekenhuis: het beroemde LIV Hospital.

Positief tot zeer positieve verslagen online

De verhalen die dit jaar verschijnen op zijn gelukkig positief tot zeer positief. Dat geeft mensen die een behandeling overwegen vertrouwen. Vertrouwen is volgens ons de belangrijkste beslissingsfactor of mensen naar een bepaalde haarkliniek gaan. Wat ook leuk is van haarweb: je kunt ook vragen stellen aan iedereen die daar zijn verhaal doet. Daardoor krijgen bezoekers een nog beter beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden