compliment

compliment

Jack is een vaste klant. Hij onderging al 2 behandelingen in de vorige kliniek, maar ervoer afgelopen week de nieuwe haarkliniek. Het gaat om het LIV-Hospital. Een ultramoderne kliniek, voorzien van geavanceerde medische apparatuur. Genoeg reclamepraatjes. Hieronder het verslag van Jack uit Volendam. Alles is overgenomen, de complimenten, maar ook de kleine kanttekeningen. We zijn heel blij met zijn uitgebreide verslag.

Bedankt Jack!

 

Hoi mensen,

Ik ben sinds zondag middag weer terug uit Istanboel.

Het was een hele aparte ervaring weer. Weer anders dan de vorige 2 keren.
Bij aankomst in Istanboel vliegveld was er geen chauffeur die me opwachte . Ik belde Tarik en hij kwam 3 kwartier later. Hij vertelde dat de chauffeur een aanrijding had gekregen. Geen probleem verder en ik werd naar hotel gebracht. De operatie in het ziekenhuis was echt een openbaring. Wat een verschil met de vorige HT”s. Supermodern allemaal en aardige mensen.

LIV Hospital

LIV Hospital

Tarik was de tolk en legde alles goed uit. Toffe gast trouwens. De injecties waren pijnlijk maar volgens mij was het een ander soort verdoving of zo. Je werd er erg relaxt en sloom van. Ik heb daarna weinig meer doorgehad van de HT. Volgens mij heb ik ook geslapen.

De operatie duurde ongeveer 3 en een half uur voor 2000 grafts. Ik zat lekker relaxt in een lekkere stoel. Ze werken toch met modernere middelen als in de vorige kliniek. Veel sneller ook. De dag erna haarwassen was erg leuk met Tarik en de crew. Het zijn gastvrije sympathieke mensen allemaal. Tarik legde het allemaal weer goed uit in het Engels hoe je de haren moest behandelen. Het is gewoon een goede organisatie.

Na het haarwassen heb ik nog even gewandeld door Istanboel met hoed op. Wat is die stad aan het veranderen zeg. De welvaart is echt overweldigend. Allemaal supermooie spullen te koop allemaal voor lage prijzen in de winkels. De turken hebben wel smaak. Alles wat je ziet is mooier dan in Nederland. Het hotel was ok . Die andere 2 hotels vond ik leuker maar het kon ermee door.

Ze hebben me weer netjes vroeg in de morgen weggebracht naar het vliegveld. Ik vond Turkish Airlines trouwens beter dan Transavia. Je krijgt gratis eten en drinken en ook een gratis oortelefoontje voor de film die je zelf kon uitkiezen in het scherm van je stoel. Wat een luxe.

Volgens mij is de HT goed gelukt. Ze hebben alles uit de kan gehaald wat erin zit volgens mij. De haarlijn heeft de arts wat echter gemaakt zei hij en de doorbloeding van de kruin was niet echt optimaal zei hij. Zoals ik het nu bekijk zal de voorkant er mooi uit komen te zien. Met een goede haardichtheid. De kruin dat is toch mijn probleemgebied en we zullen afwachten of alle haren uitkomen.

Tarik is een goede leuke aanvulling op het hele gebeuren . Er hangt een positieve vibe omheen en dat is wel lekker.
Een haartransplantatie  is nu zeer laagdrempelig en gaat zeer snel. 

Ik heb ook geen zwellingen aan mijn hoofd verder en ik kan nog herstellen deze week thuis.
Nou , nu wachten we maar weer af . Ik ben benieuwd.

groeten Jack!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden