sociale media
sociale media

sociale media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2011 begonnen wij met sociale media. Wij waren waarschijnlijk niet de eerste haarkliniek, maar wel één van de eerste. Sociale media heeft ons erg geholpen. Om te beginnen dragen Facebook en Twitter bij aan de communicatie met onze klanten. Een berichtje is laagdrempelig, dus mensen nemen sneller contact op. Daarnaast vinden wij het prettig informatie te delen. Nieuws, weetjes of boeiende artikelen, wij delen de informatie direct met onze volgers via de diverse sociale media.

Vertrouwen is het fundament van ons bedrijf

Mensen kunnen, desgewenst anoniem, onze informatie op het wereldwijde web lezen. Die informatievoorziening is niet alleen prettig voor de lezer, maar ook voor ons. De lezer ziet dat wij weten waarover we praten. Dat wekt vertrouwen en vertrouwen is het fundament van ons bedrijf. Mensen die een haarbehandeling doen, nemen een grote stap. Om die stap te nemen moet er vertrouwen zijn.

De website wordt beter gevonden

Behalve dat online zichtbaarheid goed is voor onze relatie, is het ook positief voor het aanboren van potentiële klanten. Doordat we steeds meer volgers hebben, wordt de website steeds beter gevonden. Onze artikelen verschijnen op andere websites, waardoor onze autoriteit voor Google groter wordt. Het resultaat? Google, en de andere zoekmachines, zien ons als autoriteit. Als mensen zoeken, staat onze webstek bij de bovenste zoekresultaten.

Bloggen kost tijd

Bloggen en actief zijn op sociale media draagt dus bij aan een betere klantrelatie en een betere online vindbaarheid. En de nadelen? Die zijn er ook. Het kost tijd. Veel tijd! Toch vinden wij het bloggen een waardevolle investering. We geven geen geld uit aan commercials, advertenties of online advertenties. Wij proberen te doen wat Google wil dat we doen. Te weten: waardevolle informatie leveren.

Heeft u tips, advies of vragen? Neem contact op: we horen graag van u!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden