LIV Hospital operatiekamer

 

 

compliment

Met trots laat ik u de nieuwe site zien van Haartransplantatie. In dit blog leest u welke veranderingen we hebben doorgevoerd.

Hieronder de 5 belangrijkste aanpassingen op een rij:

LIV Hospital operatiekamer

LIV Hospital operatiekamer

1. Om te beginnen een nieuw design. We onderscheiden ons door middel van kwalitatief goede haartransplantatie. Dit wilden we ook tot uitdrukking laten komen in een design met een exclusieve uitstraling.
2. Een nieuw logo. Het logo moest herkenbaar zijn en vertrouwen uitstralen. We zullen dit logo voeren op onze site, maar natuurlijk ook op YouTube, Twitter en Facebook.
3. Meer aandacht voor de persoon die u te woord staat als u belt of op consult komt.
4. Meer aandacht voor video’s. Geen ellenlange verhalen over haartransplantaties, maar iedere 2 weken een kort verhaal over ‘iets’ dat met het onderwerp haartransplantatie te maken heeft.

5. De haartransplantatie ervaringen nog duidelijker en beter in beeld gebracht.

Natuurlijk zorgt een nieuwe website altijd voor kleine schoonheidsfoutjes. Linkjes die plots niet goed werken, informatie die zoek is. Ziet u iets dat niet klopt? Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan gerust contact op, we horen graag uw feedback, verbeterpunten of complimenten. Ik wil in ieder geval vanaf deze plek iedereen die een bijdrage heeft geleverd, hartelijk bedanken voor zijn of haar inspanningen!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden