Iedere haarkliniek geeft aan dat de behandelingen worden uitgevoerd in een goede kliniek. Maar hoe weet u nu dat het geen reclamepraatjes zijn, maar dat een ziekenhuis echt goed is? Dat is voor de consument lastig, maar we proberen u toch te overtuigen van de kwaliteit van het LIV Hospital. Dit ziekenhuis is het meest geavanceerde ziekenhuis van Turkije. Waarom? Lees het artikel dan weet u waarom Haartransplantatie Turkije met overtuiging kiest voor het LIV Hospital in Istanbul!

LIV Hospital

Het LIV Hospital doet er alles aan om complicaties, bijwerkingen en ontstekingen te voorkomen. Helemaal risicoloos is geen enkele ingreep, maar risico’s kunnen wel tot een absoluut minimum worden beperkt. Hoe? Door hygiëne centraal te stellen. Niet alleen door voorschriften secuur op te volgen, maar ook door gebruikmaking van robots en andere geavanceerde medische apparatuur. Dankzij geavanceerde technologie heeft u de minste kans op bijwerkingen.

Men neemt pijnbestrijding serieus!

Daarnaast doet het LIV Hospital er alles aan om pijn te voorkomen. Veel mensen die een haartransplantatie overwegen zijn bang voor pijn. Pijnbestrijding staat centraal in de filosofie van het ziekenhuis, zelfs het zetten van de verdoving wordt met de grootst mogelijke voorzichtigheid gedaan. U wordt ‘voor behandeld’, waardoor u niet of nauwelijks wat voelt van het plaatsen van de verdoving.

Wesley Sneijder in LIV Hospital

Een haartransplantatie is een operatie en geeft altijd wat stress. Al is het zeker niet het belangrijkste, een veilige, luxe en comfortabele omgeving helpt u te ontspannen. Het personeel van het LIV Hospital zet alles op alles om u een aangenaam gevoel te geven. Een voorbeeld? Er wordt veel tijd en aandacht geschonken aan gezond en lekker voedsel. Natuurlijk is het niet van levensbelang, maar aan dit soort details ziet u waarin een topkliniek zich onderscheidt van een gewoon ziekenhuis.

Galatasaray kiest voor LIV Hospital!

In het LIV Hospital worden de spelers van Galatasaray gekeurd. Natuurlijk kiest de Turkse kampioen voor het beste ziekenhuis van het land. Kiest u ook voor kwaliteit? Kies dan voor een haartransplantatie in het LIV ziekenhuis. Het ontwerp van dit ziekenhuis fenomenaal. Organisch, veilig en met veel ronde vormen. U staat centraal, want het gaat om uw herstel. Als u zich positief, ontspannen en goed voelt, zal het herstel vlotter verlopen. Haartransplantatie Turkije is de enige instantie die samenwerkt met dit gerenommeerde, ultramoderne ziekenhuis.

Enkele pluspunten van het LIV ziekenhuis op een rij:

    • Modern ‘state-of-the-art’ziekenhuis.
    • Hygiëne centraal door digitalisering (risico infectie absoluut minimum).
    • Pijnbestrijding serieus genomen.
    • Eerste keus van Galatasaray.
    • Luxe, comforttabel & aan de Europese zijde.
Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden