Keurmerk Haarstichting

Keurmerk voor Haartransplantatie Turkije

De Haarstichting heeft een keurmerk ontwikkeld, wij hebben van dit keurmerk ontvangen. Daar zijn we trots op! Het keurmerk is ontwikkeld om de 5 miljoen mensen met haarproblemen te helpen. Het keurmerk voor haartransplantatieklinieken geeft mensen die deze behandeling overwegen twee voordelen.

Keurmerk Haarstichting bewijst kwaliteitsniveau

Haarstichting

Haarstichting

In de eerste plaats bewijst het keurmerk dat we mensen helpen met haarproblemen door middel van onze dienst. Daarnaast weten mensen dat de kliniek een zeker kwaliteitsniveau heeft, bijdraagt aan duurzaam ondernemen en de klanten op een correcte manier helpt.

Logo keurmerk op de homepage

Ten tweede draagt het keurmerk bij aan de oplossing van haarproblemen, omdat er een kleine financiële bijdrage aan de Haarstichting bij hoort. Natuurlijk zijn we zeer blij met het keurmerk, het logo zal binnenkort verschijnen op de homepage. Daarnaast past het keurmerk bij een toenemende betrokkenheid en professionalisering van onze organisatie.

Dokter 6x per jaar naar Nederland

We willen mensen duidelijk informeren wat ze van ons kunnen verwachten. Niet alleen voor de behandeling, maar ook daarna. Om die reden komt de arts van Estetistanbul ook 6x per jaar naar Nederland voor een consult. Het consult is bedoeld voor mensen die zich oriënteren, maar ook voor mensen die al een behandeling hebben ondergaan.

Keurmerk + consult = betere voorlichting

Het consult maakt het mogelijk dat mensen na hun ingreep met de arts de resultaten kunnen bespreken. Behalve een consult, draagt het keurmerk en transparante informatie op deze website bij aan goede voorlichting. Dat is belangrijk, want zo kunnen mensen een beter besluit nemen.

Bezoek de Haarstichting op Facebook of Twitter

Lees meer over het keurmerk van de Haarstichting en de activiteiten van deze Stichting op hun website. Ook heeft de Haarstichting net als wij een goed bezochte Facebookpagina en zijn ze actief op Twitter. Het keurmerk is voor ons een stimulans om nog meer mensen te helpen. In 2014 hopen we iedereen nog beter voor te lichten en een nog betere dienstverlening te verschaffen!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden