ISHRS

ISHRS

Iedereen die een haartransplantatie overweegt, wil de beste arts. Dat is logisch. Maar hoe vindt u die? Natuurlijk kunt u zelf speuren op het internet, dat raden we u ook zeker aan. Maar kent u de International Society of Hair Restoration Surgery? Deze internationale organisatie heeft zich als doel gesteld om de kwaliteit van de haartransplantaties te verbeteren. Om dit doel te bereiken voert men wetenschappelijk onderzoek, traint men aangesloten artsen en zijn er voortdurend internationale symposia.

Weinig Nederlandse artsen zijn lid

Ook voor mensen die te maken krijgen met haarverlies is dit een nuttige organisatie. Zo zijn er tal van wetenschappelijke studies verzameld over haartransplantatie. Denk aan: haartransplantaties bij vrouwen, bij mensen met een andere etnische achtergrond of de aanpak van kaalheid bij jonge mannen onder de 21 jaar. Helaas zijn er maar weinig Nederlandse artsen lid van de deze gerespecteerde organisatie. Zij profiteren dus niet van de kennis en scholing van de International Society of Hair Restoration Surgery.

Wetenschappelijke artikelen en objectieve informatie

Hoe anders is dat in Turkije. Veel meer Turkse haarspecialisten zijn lid van deze internationale organisatie met meer dan 1000 aangesloten vakspecialisten. Ook onze artsen zijn al vele jaren lid. Mensen die een aangesloten arts zoeken, kunnen deze vinden op de website. Maar ook wetenschappelijke artikelen, objectieve informatie en de nieuwste ontwikkelingen is deze website een must.

International Society of Hair Restoration Surgery: voorwaarde voor kwaliteit!

Daarnaast is het een fantastische manier om te zien wat er nu echt mogelijk is met een moderne behandeling. Geen wonderverhalen, maar objectieve, neutrale informatie van mensen van vlees en bloed. U leest en ziet verhalen van mannen en van vrouwen, ook van allerlei leeftijdscategorieën. Indien u goede voorlichting wenst, dan moet u de website absoluut bezoeken. Natuurlijk zegt lidmaatschap van de International Society of Hair Restoration Surgery niet alles, maar volgens ons is het een belangrijke voorwaarde voor het leveren van innovatieve kwaliteit.

Deel dit artikel
Volgend artikelMaakt haar sexy?

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden