Haarchirurg

Stel u wilt een haartransplantatie, hoe vindt u dan de juiste man of vrouw die u gaat behandelen. Hoe vindt u de juiste haarchirurg?

Veel mensen die een haartransplantatie ondergaan, vinden het lastig kiezen. Er zijn enorm veel haarklinieken in binnen en buitenland. En er zijn nog veel meer artsen die een haartransplantatie uitvoeren. Hoe vindt u nu tussen al deze aanbieders de juiste haarchirurg?

Resat Arpaci

Beste reclame is mond-tot-mondreclame

Kent u een collega, vriend of familielid die tevreden is? De eenvoudigste manier is om simpelweg te vragen waar hij of zij is behandeld. Plan een bezoek in voor een consult, dan ziet u direct of de arts ook u aanspreekt. De beste reclame is nog steeds mond-tot-mondreclame. Dat is ook de manier dat de meeste mensen bij ons belanden.

Keurmerk Haarstichting

Onafhankelijke haartransplantatie forums

Wat als u niemand kent die en haartransplantatie ondergaat? Ook dan is het een kwestie van uitsluiten. Ga bij enkele klinieken op consult en ga op uw gevoel af. Bekijk de ervaringen op de verschillende websites, zoals de onafhankelijke haartransplantatie forums.

ishrs

Dokter een echte haarchirurg?

Heeft u een goede haarchirurg gevonden? Check dan eerst of het wel een echte haarchirurg is. Wat? Jazeker, lang niet alle artsen die een haartransplantatie uitvoeren, zijn gespecialiseerde haarchirurgen. Indien de arts lid is van de ISHRS, dan mag de dokter in kwestie zich specialist noemen. Kijk dus altijd op hun website om te zien of uw favoriete dokter wel een specialist is.

Welke haarkliniek of haarchirurg u ook kiest, wij hopen dat u in 2015 snel verlost bent van uw haarproblemen!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden