Hamid Aydin

Hamid Aydin aan het werk

Dr. Hamid Aydin is dé autoriteit in zijn vakgebied: haarchirurgie. Al in 2005 onderwees hij de FUE-operatechniek aan mede-chirurgen. In de loop der jaren heeft hij duizenden mensen behandeld. Mensen roemen zijn vakkennis en aandacht voor de patiënt. Dokter Hamid Aydin heeft zijn opleiding genoten in Ankara en heeft inmiddels al enkele jaren zijn praktijk in Istanbul. Mensen over de hele wereld komen speciaal voor hem naar Istanbul. Vooral in het Midden-Oosten en West-Europa geniet hij veel aanzien.

Hamid Aydin

Dokter Hamid Aydin

 

Dr. Hamid Aydin: iedere 10 weken in Utrecht

Behalve dat dokter Aydin een vakspecialist pur sang is, is de dokter ook een aangenaam mens. Dat merkt iedereen die zich door hem laat onderzoeken. Hij luistert goed en neemt voor iedereen de tijd voor een grondig en persoonlijk advies. Ongeveer 6 keer per jaar is hij in Nederland.

Hamid Aydin in het LIV-Hospital

Hamid Aydin in het LIV-Hospital

Naast haarchirurgie, is de dokter specialist in andere therapieën die haaruitval bestrijden. Innovatieve methodes (mesotherapie, bt-therapie) onderzoekt hij op hun effectiviteit. Zijn publicaties in internationale wetenschappelijke tijdschriften genieten veel aanzien. De dokter is een gewaardeerd lid van de International Society of Hair Restoration Surgery. Daarnaast is hij voorzitter van de Turkse haartransplantatie-vereniging Saçder.

ishrs

 

Dr. Hamid Aydin is dé expert op het gebied van haarproblemen. Behalve dat hij lid is van het ISHRS, is hij ook voorzitter van de Turkse vereniging van haarchirurgen. Ten slotte is hij vice-voorzitter van één van de universiteiten van Istanboel en directeur van Estetistanbul. Kortom: hij is dé autoriteit op het gebied van haarchirurgie in Turkije.

Tijdens consult in Utrecht

Tijdens consult in Utrecht

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden