Transparantie

Transparantie

Transparantie is belangrijk voor ieder bedrijf, maar zeker voor Haartransplantatie Turkije. Waarom? Het is een grote stap om een medische ingreep te ondergaan. Het is een nog grotere stap om die behandeling in het buitenland te doen. Vertrouwen is cruciaal. Transparantie (openheid) is belangrijk om het vertrouwen van mensen te winnen en te houden.
Wat doet Haartransplantatie Turkije aan transparantie?Haartransplantatie Consult

1. Iedereen is welkom op het haartransplantatie consult.

Iedereen heeft een privéconsult met de arts. Bestaande klanten ontmoeten in de wachtkamer mensen die zich oriënteren. Zo laten we iedereen zien dat we niet geheimzinnig doen over de resultaten. We weten dat mensen tevreden zijn en vinden het prima als men elkaar ontmoet.

review haartransplantatie 2

kruin heeft groot oppervalkte

2. Echte haartransplantatie ervaringen, echte mensen, onbewerkte foto’s.

Iedereen wil weten wat een behandeling voor resultaat oplevert. Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door het plaatsen van foto’s. Niet alleen foto’s van vlak na de behandeling, maar door regelmatige updates te geven. Uiteindelijk laten we ook het eindresultaat zien. Bij ons komen er steeds vaker en steeds meer nieuwe foto’s online. Zo zien mensen beter wat ze echt van een behandeling kunnen verwachten. Natuurlijk zijn de foto’s onbewerkt. Op aanvraag zijn nog meer foto’s beschikbaar en tijdens het consult kunt u ook extra foto’s zien.

Kosten Haartransplantatie

3. Haartransplantatie Turkije betaalt geen geld aan vergelijkingssites.

Waarom zitten we niet op één van de vele vergelijkingssites? Heel simpel: ze zijn nep. Wie kijkt naar de beoordelingen, ziet dat alle klinieken altijd een 9 of 10 krijgen en niemand ooit kritiek heeft. Als kliniek betaal je grof geld aan deze zogenaamd ‘onafhankelijke’ vergelijkingssites. Zonder dit geld zouden de sites niet bestaan. Hoezo onafhankelijk? Wie controleert de reviews? Juist. Wij doen hier niet aan mee. Geen sluikreclame, dat is niet transparant.

4. Duidelijkheid over wat we doen en wie we zijn.

Wij adviseren u over haartransplantaties, maken de afspraak en organiseren de consulten iedere 2 weken in Utrecht.

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden