Haartransplantatie Keurmerk Nederland

Haartransplantatie Keurmerk Nederland

Haartransplantatie Keurmerk Nederland maakt mensen duidelijk bij welke kliniek ze een uitstekende service kunnen verwachten. Wat maak Haartransplantatie Keurmerk anders dan andere vergelijkingssites? We bespreken het in dit blog!

Haarstichting

Haarstichting

De Nederlandse Haarstichting is een andere organisatie die zich bezighoudt met mensen met haarproblemen. Ook zij geven een keurmerk uit, een keurmerk wat wij bezitten. Wie een klacht heeft, kan deze aan de Haarstichting melden. Zo probeert deze organisatie het kaf van het koren te scheiden.

Haartransplantatie Keurmerk Nederland: beoordeelt de dienstverlening

Haartransplantatie Keurmerk Nederland werkt anders. Zij zetten bijvoorbeeld mysteryshoppers in. Dat zijn mensen die zich voordoen als klant en zo beoordelen of klinieken hun klanten een goede, eerlijke en transparante service verlenen. Het is dus geen medisch keurmerk, maar een keurmerk dat kijkt of de dienstverlening op orde is. Alle aandachtspunten van dit keurmerk vindt op u hun website.

 

Haartransplanlantatie Turkije = op weg naar het keurmerk

Deze maand ondergaat er bij ons iemand een haartransplantatie. Hij zal zijn verhaal delen op zijn eigen website, maar ook via de website van Haartransplantatie Keurmerk Nederland. We zijn blij dat we het vertrouwen van deze organisatie hebben gekregen. Deze deelname is voor ons de eerste stap naar het verkrijgen van het Nederlandse Keurmerk. Dan zijn wij de eerste en enige buitenlandse aanbieder van haartransplantaties die dit keurmerk bezit.

ishrs

Onze artsen zijn al in het bezit van accreditatatie van het Europese- en Internationale keurmerk. Een keurmerk uit eigen land kon om die reden niet achterblijven. Al zijn we heel tevreden met deze keurmerken, uiteindelijk draait het enkel om kwaliteit. Kwaliteit leidt tot klanttevredenheid en dat zorgt voor positieve verhalen. Die positieve verhalen, vooral de mond-tot-mondreclame, zorgt voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Een keurmerk maakt het zoekende consumenten wel eenvoudiger. Zij weten dat klinieken met de juiste keurmerken hun klanten een goede service verlenen.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden