Haarkliniek LIV Hospital
Haarkliniek: hoe duurder, hoe beter?

Haarkliniek: hoe duurder, hoe beter?

Haarkliniek duur? Dat is niet de vraag die wij krijgen. ´Waarom is jullie haarkliniek veel goedkoper?´ Dát is een vraag die vaak terugkomt, dus vandaag wijden we er een blog aan. Goedkoop is duurkoop. Dat gezegde lijkt bij veel mensen een waarheid als een koe te zijn. Toch geloven wij dat niet dat het waar is.

Om te beginnen profiteren wij van het feit dat wij onze dienst in Turkije uitvoeren. De klant moet naar een ander land vliegen, daar moet wel een fikse korting tegenover staan. Daarnaast is het arbeidsloon in Istanboel veel lager en ten slotte is ook de belastingdruk lager. En welke addertjes zitten er nog meer achter het gras? Geen enkele. Meer redenen kunnen wij ook niet bedenken, behalve dan dat de dokteren in Nederland graag uw geld ontvangen.

Haarkliniek die zaken verzint

Als u bereid bent te reizen, dan betaalt u vele malen minder. In Nederland lijkt een cosmetische behandeling soms niet veel duurder dan in een buitenlandse haarkliniek. Schijn bedriegt.  Helaas implanteert men in eigen land soms maar enkele honderden haren per keer. Honderden haren, dat klinkt als een hele hoop, maar is dat ook zo? Veel haarklinieken drijven de prijs op door iedere keer een beetje te doen.

Ze verzinnen zaken als ‘opstartkosten’ en gebruiken ander jargon om hun klanten geld uit de zak te kloppen. Laat u niet misleiden: honderden haren is vrij weinig. Gemiddeld heeft een volwassen persoon 50.000 haren op de bovenkant van zijn hoofd. Indien u er 500 bij krijgt, heeft u dus een dekking van 1% van het oorspronkelijke aantal. Wij hoeven u vast niet te vertellen dat 1% geen zoden aan de dijk zet. Kortom: u moet talloze malen terugkomen voor een aanvaardbaar resultaat.

Haarklinieken vergelijken?

Het vervelende is om door alle aanbieders het bos te zien. Wie is te vertrouwen? Wie spreekt de waarheid? Ga op gesprek, stel uw vragen en speur naar ervaringen op het web. Vergeet niet de onafhankelijke Haarstichting te bezoeken en beoordeel of mensen u goed voorlichten.

Durf vragen te stellen en te eisen dat de dokter de ingreep zelf uitvoert. Het is leuk dat die bekende zanger is geholpen door die oh zo bekende arts, maar als u wordt geholpen door zijn net ingewerkte assistente, koopt u daar niets voor. Dure haarklinieken zijn lang niet altijd goed, maar soms alleen maar onnodig duur.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden