Haarkliniek: welke is de beste?
Haarkliniek: welke is de beste?

Haarkliniek: welke is de beste?

 

Haarkliniek vergelijken? Dat is lastig, want er bestaan in Nederland en het buitenland talloze haarklinieken. De Nederlandse Haarstichting is bezig met keurmerkontwikkeling, maar op dit moment bestaat er nog geen keurmerk. Als u haarklinieken gaat vergelijken, dan zult u dus moeten afgaan op uw eigen gevoel. U kunt natuurlijk wel met enkele zaken rekening houden. We hebben het in dit blog al eerder aangegeven, maar erg belangrijk is dat er een ervaren arts aanwezig is. Voert een assistente de ingreep uit? Kijk dan gauw verder: uw haar verdient beter.

Haarkliniek

Dan bestaat er ook nog het internet. Zeker op de sociale media kunt u nagaan of de haarklinieken goed bekend staan. Ten slotte is het niet onbelangrijk dat men u serieus neemt. Iedereen die van plan is om een haarimplantatie te ondergaan heeft vragen. Zijn al uw vragen beantwoord? Stel dan toch uw vraag aan de haarkliniek. U kunt dan nagaan hoe eerlijk, snel en professioneel de antwoorden zijn. De dienstverlening zegt ook iets over de houding van het hele bedrijf. Als men u tijdens het telefoongesprek serieus neemt, dan is de kans groot dat men dat tijdens de ingreep ook doet. Wordt er tijdens het eerste gesprek niet naar u geluisterd, dan is de kans klein dat men dat later wel zal doen. Kortom: u mag verwachten dat de haarklinieken uw haarproblemen uiterst serieus neemt.

Vragen

Zolang er nog geen keurmerk is zult u dus zelf op onderzoek uit moeten. Hoe ziet de website eruit? Wat zeggen mensen die een haarimplantatie hebben ondergaan? Kan ik met hen in contact komen? Op al uw vragen verdient u snel een duidelijk antwoord. Heeft u vragen betreffende haartransplantaties? U kunt ze altijd aan ons stellen: per e-mail of telefoon. U heeft altijd antwoord binnen 24 uur, meestal nog een stuk sneller. Wij staan voor u klaar!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden