Haarinstituut

Haarinstituut

Een haarinstituut van wereldfaam!

Haarimplantatie Turkije is een haarinstituut van wereldfaam. Het haarinstituut in Istanboel behoort tot de top-25 van beste ziekenhuizen ter wereld. De motor achter dit gerenommeerde haarinstituut is Dr. Aydin. Dr. Aydin en collega Arpaci is dé expert op haargebied in Europa. Al vanaf 2005 voert hij wekelijks haartransplantaties uit. De succesvolle methode die hij en het medisch team gebruikt, behoort tot de modernste haartransplantatiemethode ter wereld. Welke methode dat is? De FUE-methode bestaat sinds 2004. Een jaar later voerde Dr. Aydin al operaties uit in zijn beroemde haarinstituut. En nu? Nu behoren de dokter en zijn team tot de meest ervaren medici op dit gebied.

Nooit langer dan 3 weken wachten!

De ervaring van het medisch team heeft voor de patiënten grote voordelen. De FUE-methode garandeert het meest natuurlijke eindresultaat. Dat niet alleen: ook de artsen vormen een goed op elkaar ingespeeld team. De operatie duurt daarom nooit langer dan nodig is. Bij Haartransplantatie Turkije staat het belang van de patiënt altijd voorop. Dat betekent dat u bij ons haarinstituut nooit langer dan 3 weken op een ingreep hoeft te wachten, u altijd de laagst mogelijke kosten betaalt en altijd snel een duidelijk antwoord krijgt op uw vragen. Op onze website leest u de ervaringen van tevreden klanten.

Direct een afspraak maken?

De lage kosten komen doordat u enkel betaalt voor uw haarimplantatie, niet voor zaken die u niet nodig heeft. Bekijk onze standaard lage tarieven hier op deze website. De genoemde prijzen zijn inclusief een 3-daags verblijf in een viersterrenhotel. Uiteraard is het transport van en naar het ziekenhuis en van en naar het vliegveld voor u geregeld en bij de prijs inbegrepen. Wilt u meer weten over dit haarinstituut van wereldklasse? Direct een afspraak maken? Alles kan. Via de contactpagina ziet u hoe u ons kunt bereiken. Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden