Cruise Bosporus

Cruise Bosporus

We doen niet aan acties. Tenminste, tot nu toe. Ons doel is de beste buitenlandse aanbieder te zijn, we willen niet stunten met kortingsbonnen of prijsdoorbraken. Een haartransplantatie is een serieuze aangelegenheid, het is een beslissing die je niet zomaar moet nemen. Het is niet goed als het een impulsaankoop wordt.

Geen weggeefprijzen, wel haartransplantatie actie

Toch hebben we besloten een haartransplantatie actie te beginnen. Geen weggeefprijzen, maar wel een actie waardoor het verlijf in Istanbul net wat aangenamer wordt. Mensen die boeken vanaf vandaag tot en met 30 juni 2014 krijgen van Estetistanbul een gratis cruise aangeboden.

Wat zit er bij deze cruise inbegrepen?
• Een romantische tochtje over de prachtige Bosporus.
• Een heerlijk diner.
• Een folkloristisch optreden van professionele dansers.
• Live muziek.

Cruise Bosporus 3

Aangename manier om tijd door te brengen
Al met al duurt de boottocht 4 uur. Het is een aangename manier om even niet aan de behandeling te denken en de zinnen te verzetten. Vaak zien mensen erg op tegen de behandeling. Op internet circuleren veel verhalen en lang niet alle verhalen kloppen. Een behandeling zou erg pijnlijk zijn en kans geven op tal van complicaties. Zou het? Het tegendeel is waar.

Geen langdurige bijwerkingen
Dankzij een infuus merken de meeste mensen weinig van pijn. Alleen de initiële verdovingen worden gevoeld. En complicaties? Die zijn zeer zeldzaam. Ernstige complicaties hebben wij zelfs nog nooit meegemaakt, enkel bijwerkingen van kortdurende aard.

Cruise Bosporus 2

Istanbul: een magnifieke metropool!
Bent u van plan om via ons een haartransplantatie te boeken? Boek dan voor 30 juni, dan krijgt u er deze cruise gratis bij. Istanbul is een magnifieke metropool, het is zonde als u daar tijdens uw bezoek niets van meekrijgt!

Vraag een online offerte aan Kom op consult in Utrecht

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden