Consult haartransplantatie Veenendaal
Consult haartransplantatie Utrecht

Consult haartransplantatie Utrecht

Consult haartransplantatie? Het kan in Utrecht!

Voor de ingreep zult u echt naar Turkije moeten, maar u kunt wel langskomen voor een consult haartransplantatie. Er zijn meerdere redenen waarom mensen een bezoekje willen brengen. De belangrijkste reden is dat mensen een prijsindicatie willen, maar geen digitale foto’s willen of kunnen maken. Die foto’s kunnen wij natuurlijk ook maken. Iedere zaterdagochtend bent u welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Geef alleen even aan dat u komt, dan zorgen wij dat we paraat staan.

Het gaat om vertrouwen

Andere mensen willen gewoon weten met wie ze te maken hebben. Dat is logisch, want het gaat bij deze ingreep om vertrouwen. U laat zich behandelen door een arts, sommige mensen willen dan wel weten met wie zij in zee gaan. We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ook vertellen we u meer over de behandeling, de reis en de periode na de ingreep.

Consult haartransplantatie: spreken met een ervaringsdeskundige

Ook kan het zijn dat men iemand wil spreken die de behandeling zelf heeft ondergaan. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een ervaringsdeskundige, iemand die zelf bij de dokter is geweest, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt met eigen ogen ziet welk psychologische en uiterlijke effecten deze behandeling heeft.

Online consult haartransplantatie met Turkse arts

Ten slotte helpen de moderne technieken onze klanten. Wist u dat u ook met de dokter contact kunt hebben? Indien u vooraf een afspraak maakt, kunt u online met de dokter spreken. We gebruiken hiervoor het bekende programma Skype. Kortom: wilt u een gratis en vrijblijvend consult haartransplantatie in Utrecht? Het kan iedere zaterdagochtend.

Bel of stuur een mailtje als u langs wilt komen. U bent van harte welkom!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden