Aydin + Arpaci

Afgelopen weekend hebben we een consult gehad. Dokter Hamid Aydin kwam naar Utrecht voor een consult met ongeveer 50 personen. Iedereen kreeg ruim voldoende tijd om te spreken met de dokter. De dokter gaf twee belangrijke antwoorden. 1. Hoeveel grafts zijn er nodig? 2. Wat is de te bereiken dichtheid?

100  € korting als u naar ons consult komt

Daarnaast hadden mensen natuurlijk nog tal van andere vragen. Het consult met de haarchirurg was een succes, vandaar het volgende consult alweer staat ingepland. Het consult kost 20€, u krijgt 100 € als korting retour als u daadwerkelijk een behandeling ondergaat.Kortom: u verdient 100-20=80 € netto korting als u op consult komt. En u spreekt de dokter die u gaat behandelen.

Tijdens consult in Utrecht

Dokter Aydin tijdens consult in Utrecht: januari 2014.

Wat zijn vragen die je tijdens een consult kunt stellen?

Hieronder 5 vragen die je kunt hebben. Neem naar een consult een briefje mee, zodat alle vragen die u in uw hoofd heeft, ook beantwoord worden.

1. Als je onder de 40 bent, kun je vragen hoe je haarsituatie over 5 of tien jaar is na de behandeling. Is een toekomstige behandeling mogelijk of noodzakelijk?
2. Hoeveel donorhaar heb ik/ houd ik over na behandeling?
3. Is het verstandig om het maximaal aantal grafts te plaatsen?
4. Wat kan ik doen om bestaande haren te behouden?
5. Waar op mijn hoofd worden de grafts geplaatst?

Communiceer goed met de haarchirurg

Bovenstaande vragen kun je stellen. Het is belangrijk om te onthouden dat u altijd zelf een stem heeft bij een haartransplantatie. Wilt u de inhammen opvullen of storen ze u niet? Hoeveel donorhaar wilt u behouden? De arts geeft een advies, maar dat betekent niet dat u verplicht bent om dit op te volgen.

Door goed te communiceren met de arts en door het stellen van de juiste vragen, zult u meer tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat. Uw verwachtingen komen immers meer overeen met het eindresultaat.

En dat is uiteindelijk het doel van iedere behandeling: dat u tevreden bent. Voor bestaande klanten is het haarconsult geheel gratis. Zij kunnen zich iedere 2,5 maand aanmelden voor een nieuw consult met de dokter, 1 jaar lang. U kunt dan (mag wel, hoeft niet) de voortgang met dokter Aydin bespreken. We zien u graag bij het volgende consult verschijnen!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden