Kliniek Turkije? Kies een topkliniek.

Kliniek Turkije? Natuurlijk neemt u alleen genoegen met een haartransplantatie in een topkliniek. Sterker nog: de haartransplantatie vindt plaats in het beste ziekenhuis van Turkije, het LIV Hospital. Deze kliniek is niet zomaar een kliniek, maar staat bekend om haar superieure kwaliteit. Niet voor niets kiest topclub Galatasaray ervoor om hun spelers hier medisch te keuren. Het ziekenhuis is één van de officiële sponsoren van de voetbalclub Galatasaray.

 

 kliniek Turkije

Alles digitaal: nauwelijks kans op infecties!
Kortom: u bent verzekerd van eersteklas zorg.  Het LIV ziekenhuis is een ultramodern ziekenhuis, een kliniek in Turkije waar hygiëne centraal staat. Alles wat digitaal kan worden gedaan, wordt digitaal gedaan. Het voordeel? De kans op infecties, ontstekingen en complicaties is nergens kleiner dan hier. Daarbij komt: pijnbestrijding staat centraal. Een haartransplantatie wordt altijd onder lokale verdoving gedaan, maar de artsen zorgen er voor dat zelfs het zetten van de verdoving pijnloos gebeurt. Kliniek Turkije bekijken? Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Kijk hieronder dan een korte film over het LIV-ziekenhuis.

In andere woorden: uw haartransplantatie vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving. De arts en de verpleegkundigen hebben ruime ervaring met de nieuwste haartransplantatie-technieken. De kliniek Turkije verafgelegen? Zeker niet. Het  ziekenhuis ligt aan de Europese zijde van Istanboel. Dat betekent dat u voor en na de behandeling zult genieten van de overweldigende schoonheid van wereldstad Istanboel.

De Dokter: ervaren en gespecialiseerd
Elke haartransplantatie wordt uitgevoerd door de chirurgen zelf in samenwerking met het team dat minimaal 12 jaar ervaring heeft op het gebied van haartransplantaties. De ethische standaarden van de dokter zijn hoger, dan de richtlijnen van de meeste officiële kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen en hun team voeren maar liefst 600 operaties per jaar uit. Deze ervaring is uiteraard een sterk punt. Kliniek Turkije? Kies dé Kliniek: het LIV Hospital met gespecialiseerde haarchirurgen voor het beste resultaat.

haartransplantatie kliniek

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden