ISHRS

ISHRS

Zoals de naam al doet vermoeden is de International Society Hair Restoration Surgery (ISHR)  een internationale organisatie voor artsen met als specialisatie haartransplantatie. Deze organisatie heeft als doel te innoveren en te zorgen voor betere haartransplantaties. Daarnaast houdt men zich bezig met voorlichting aan consumenten en scholing aan artsen. De organisatie heeft in totaal meer dan 1000 leden. En is wereldwijd actief in meer dan 60 landen.

Nederland is geen voorloper…

In Nederland maakt men consumenten die een haartransplantatie in het buitenland overwegen vaak bang. Hoe zit het met de kwaliteit in een ander land? Wie garandeert dat de artsen daar goed zijn en veilig werken? Wat deze klinieken er niet bij vertellen is dat er al een organisatie bestaat die de kwaliteit van haar leden controleert. Saillant detail: veel Nederlandse artsen zijn niet aangesloten bij de ISHR. In Turkije zijn het er veel meer en in ieder geval Dr. Hamid Ayden waar Haartransplantatie Turkije mee samenwerkt.

Wat doet de ISHRS?

  • Promoot medische standaarden.
  • Promoot medische ethische standaarden.
  • Leidt artsen op, schoolt artsen.
  • Licht consumenten voor op het gebied van haartransplantatie.

Meer over deze internationale organisatie treft u aan op hun eigen website. U kunt patiëntenervaringen lezen, een aangesloten dokter vinden of zoeken naar informatieve artikels. De ISHRS is geaccrediteerd door de Accreditation Council on Continuing Medical Education (ACCME).

Zeker zijn van kwaliteit?

Indien u een FUE haartransplantatie overweegt, dan wilt u verzekerd zijn van kwaliteit.  Natuurlijk moet u vooral zelf bepalen waar u de behandeling laat uitvoeren. Maar of het nu via ons is of een andere organisatie: zorg ervoor dat de artsen zijn aangesloten bij de ISHRS. Dan weet u zeker dat medische richtlijnen worden gevolgd, men hygiënisch werkt, u goed voorlicht, de artsen op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en voortdurend worden geschoold.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden