Kaalheid

Kaalheid

Wat is kaalheid? Kaalheid is het niet hebben van haar, op plekken waar het eerst wel zat.
Er zijn diverse vormen van kaalheid. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben.

Genen

Als we op deze website spreken over kaalheid, dan hebben we het doorgaans over ‘Alopecia androgenetica’. Deze Latijnse naam staat voor algemene kaalheid. Het is een vorm van haarverlies die vooral bij mannen voorkomt, maar ook bij vrouwen. Van de mannen die ouder zijn dan 50 jaar heeft meer van de helft van de personen te kampen met excessie vorm van zichtbare haaruitval. De oorzaak van deze “normale” vorm van kaalheid moet gevonden worden in de genen. De erfelijke aanleg bepaalt of iemand kaal wordt of niet.

 

Gezond leven

Behalve dat je kaal kunt worden door erfelijke oorzaken, zijn er ook nog omgevinfsfactoren en leefgewoontes. Denk bijvoorbeeld aan: te weinig sporten, roken en drinken. Maar ook ongezond eten of overmatige stress kan een reden zijn voor minder haar. Daarom is het altijd verstandig om zo gezond mogelijk te leven. Dat is niet alleen handig om uw haar sterk en gezond te houden, u zult zich ook gezonder voelen. Aangezien we geen oplossingen hebben voor het veranderen van uw leefwijzen, zullen we daar op deze site.

Hieronder vindt u alle artikelen die te maken hebben met het onderwerp:

Heeft u na het lezen van de artikelen nog vragen? Geen probleem. U kunt altijd contact opnemen via telefoon, sms of langskomen op consult. De dokter komt iedere weken naar de provincie Utrecht. Een persoonlijk consult kost twee tientjes, consult via mail of telefoon is volstrekt gratis. We nemen uitgebreid de tijd om antwoord te geven op al uw vragen omtrent haarproblemen. We gevend dan ook een persoonlijk advies, zodat u exact weet wat u kunt doen om het probleem te bestrijden.

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden