De laatste tijd krijgen we steeds meer aanvragen voor een haartransplantatie bij vrouwen. Steeds meer vrouwen durven aan te geven dat ze een probleem hebben. Maar er is ons iets opgevallen, er vinden ook veel cosmetische operaties plaats.

 

Dat Yolanthe Sneijder – Cabau van Kasbergen  niet vies is van een cosmetische ingreep is inmiddels wel bekend maar wat heeft ze met haar haar gedaan?

© Show.nl

Wij denken dat ze een haargrens correctie heeft gedaan. Voorheen had ze een smaller voorhoofd met aan de zijkanten pluizig haar. Blijkbaar vond ze deze diepe haarlijn niet mooi een heeft ze er iets aan laten doen. Wij denken dat er door laseren haartjes weg zijn gebrand, dezelfde techniek die bij ontharing wordt gebruikt. Nu heeft ze een haargrens die mooi rond langs haar hoofd loopt.

Hoge ronde haarlijn
Deze hogere ronde haarlijn voor vrouwen is een trend die uit Hollywood is over komen waaien, zo zien we dat Kim Kardashian de haarlijn-laser in 2006 laten doen.

Wesley Sneijder
Eerder hebben we al verteld dat Wesley een haartransplantatie heeft ondergaan. Inmiddels is daar nu meer resultaat van te zien. Zelf vinden we het wel ironisch dat er bij Wes haar bij gezet wordt waar Yolanthe het juist weg laat halen.

© NOS.nl

Beiden gelukkig met hun haar:

© Twitter

Deel dit artikel
Volgend artikelIs Turkije veilig?

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden