voor en na foto's haartransplantatie
voor en na foto's haartransplantatie

voor en na foto’s haartransplantatie

voor en na foto's haartransplantatie

voor en na foto’s haartransplantatie

Wat zeggen de voor en na foto’s van een haartransplantatie? Als het goed is geeft het u een goed beeld van de mogelijkheden. In dit blog bespreken we waarom u de voor- en na foto’s kritisch moet bekijken. We geven ook aan waarom het volgens ons een goed idee is als de Nederlandse Haarstichting de diverse haarklinieken een podium zou bieden.

Voor en na foto’s haartransplantatie geven het hele verhaal?

U vindt de voor en na foto’s van haartransplantaties op websites van haarklinieken en online fora. Het nadeel van de foto’s bij de haarklinieken is dat ze bewerkt kunnen zijn en een kliniek zal een nooit een tegenvallend resultaat publiceren. De foto’s zeggen dus wel wat er mogelijk is, maar geven niet het hele verhaal. Let er bij foto’s bij haarklinieken op dat er een datum en het aantal grafts bijstaat.

Consult Haartransplantatie Turkije

Zien is mooi, maar klantverhalen horen is ook belangrijk

De datum en het aantal grafts geven enige houvast, maar geeft natuurlijk niet de garantie dat de foto’s echt zijn. Wij hebben dit ‘echtheidsprobleem’ opgelost door mensen de mogelijkheid te geven contact op te nemen met de mensen die op de foto’s staan. Zo kunnen mensen niet alleen zien wat een haartransplantatie doet, maar ook horen hoe klanten deze behandeling hebben ervaren.

 

Online fora zijn anoniem en daardoor onbetrouwbaar

Zijn de foto’s en verhalen op online fora dan objectiever en eerlijker? Helaas niet. Zo zijn deze online forums volstrekt anoniem. Iedereen kan onder een andere naam een bepaalde kliniek zwartmaken met oncontroleerbare foto’s en verhalen. En helaas zijn er ook legio voorbeelden van bekend dat dit daadwerkelijk gebeurt.

Haarstichting

Haarstichting

Kan de Haarstichting hier een rol in spelen?

Is er dan geen oplossing om werkelijk objectieve voor en na foto’s van haartransplantaties te zien voor mensen die daar belangstelling voor hebben? Wij denken dat de Nederlandse Haarstichting hier wel degelijk een rol in kan spelen. Zij komen op voor mensen met haarproblemen, objectieve foto’s dragen bij aan een goede voorlichting.

Objectieve voorlichting voor mensen met haarproblemen

Als deze organisatie de authenticiteit van de foto’s controleert, dan heeft de consument de zekerheid van echte ervaringen. Ervaringen van mensen van vlees en bloed. Dan kunnen zoekende mensen zich nog beter informeren en weten ze beter van ze van een haartransplantatie mogen verwachten.

Wij hopen dat de Haarstichting tijd en menskracht heeft om dit idee te realiseren.

Mocht dit idee realiteit worden, dan hebben ze onze volledige steun!

Kom op consult in Utrecht 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden