Verwachtingen Haartransplantatie

Verwachtingen Haartransplantatie

Wie een haartransplantatie doet, wil een goed resultaat. Maar wat is een goed resultaat? Wanneer bent u tevreden? In dit artikel bespreken we wat u realistisch gezien kunt verwachten. Een haartransplantatie geeft altijd een verbetering, maar is geen wondermiddel. Indien u goed weet welke resultaten u mag verwachten, kunt u een betere keuze maken.

Laten we beginnen om te melden wat u niet hoeft te verwachten. Wie compleet kaal van boven is, hoeft na één behandeling geen dichte haardos te verwachten. Maar wat dan wel? Hieronder volgen een aantal aspecten die meespelen. Het zijn factoren die bepalen in hoeverre uw haartransplantatie doet wat u ervan hoopt:

  • Uw beginsituatie.
  • Het aantal grafts.
  • Uw haartype.
  • Uw verwachtingen.

De beginsituatie

Het belangrijkste is de beginsituatie. Hoe groot is het kale gedeelte? Aanbieders beloven u soms in één behandeling een volle bos. Hoe groter het gebied is dat u wilt laten behandelen, hoe lager de realiseerbare dichtheid. Om u een idee te geven: 25.000 haren heeft u op de bovenkant ongeveer nodig voor een dicht lijkende haardos. Per keer kunnen er met een FUE-behandeling maximaal 8000 haren worden verplaatst. Het gevolg? Wie van boven geen haar meer heeft, zal na 1 sessie niet beschikken over een volle dichte haardos. 8000 haren is een geweldige verbetering, maar geeft u niet de dikke haardos uit uw tienerjaren terug. De beginsituatie is dus een zeer belangrijke factor.

Hoeveel grafts zijn er te gebruiken?

Wat is het aantal grafts dat uit het donorgebied is te halen? Het aantal haren dat verplaatst kan worden is eindig. Anders gezegd: u kunt maar een beperkt aantal haren verwijderen uit het achterhoofd, zonder dat dit opvalt. Hoeveel precies? Ook dit verschilt per persoon, maar indien uw donorgebied goed is, kunt u probleemloos 2 a 3 behandeling ondergaan. Wat er in uw specifieke geval exact mogelijk is, kan alleen een arts beoordelen.

Haarsoort, haardikte en haarkleur

Het haartype is belangrijk. Krulhaar dekt veel beter dan steil haar. Daarnaast speelt de dikte van de haar een rol. Het is zeer persoonlijk hoeveel haren een goed resultaat geven, het is afhankelijk van haarsoort, haardikte en haarkleur.

Verwachtingen van mannen en vrouwen

Ten slotte zijn uw verwachtingen essentieel. De samenleving verwacht van vrouwen een dichtere haardos dan voor mannen. Vrouwen willen zelf ook een hoge dichtheid. Een extreem hoge dichtheid is met een haartransplantatie niet altijd haalbaar.

Conclusie

Indien men voldoende donorhaar heeft, dan is verbetering altijd mogelijk. Wie beperkt last heeft van kaalheid, kan na één behandeling inderdaad genieten van een volle bos. Wilt u weten wat een behandeling voor u kan doen? Mail dan digitale foto’s naar ons via de link hier beneden (offerte aanvragen), u weet dan direct wat u kunt verwachten. U krijgt te horen hoeveel grafts er zijn te verplaatsen en welk resultaat u hiermee mag verwachten.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden