Haaraanvulling

Het is een feit dat stress haaruitval kan veroorzaken. Maar het omgekeerde is nog steeds een taboe: stress door haarverlies. Mannelijke kaalheid komt veel voor. Van de 30-jarige mannen heeft 30% te maken met deze algemene vorm van kaalheid, op 70-jarige leeftijd maar liefst 70% van de mannen. Kortom: de meeste mannen krijgen vroeg of laat te maken met kale plekken en/of dun haar. Het is een normaal proces, dat hoort bij het ouder worden. Al is het een normaal ouderdomsverschijnsel, dat betekent niet dat het voor de mannen in kwestie geen serieus probleem is.

Geen probleem met kale kop?

Natuurlijk zijn er vast mannen die geen enkel probleem hebben met hun kale kop. En gelukkig vindt de partner van een kaler wordende man het haarverlies meestal geen enkel probleem. Helaas zijn er genoeg mannen die bij ons komen die wel ernstige psychologische gevolgen ondervinden door hun haarverlies. Stress, een laag zelfvertrouwen en soms zelfs regelrechte angst voor de toekomst zijn geen uitzondering. Deze mannen lijden vaak in stilte en schamen zich voor hun kaalheid. Voor mannen is het nog steeds een taboe te praten over het eigen uiterlijk.

1000 en 1 manieren om kilo’s kwijt te raken

Waar vrouwen met elkaar 100 en 1 manieren bespreken om kilo’s kwijt te raken, houden veel mannen hun emoties liever voor zichzelf. Dat is spijtig, want wie niet spreekt over zijn gevoelens, voelt zich eenzaam en onbegrepen. Niet zelden zoeken mannen een uitweg door het online aanschaffen van onbewezen haargroeimiddeltjes. Middelen die veel kosten, maar waarvan de werking niet is bewezen. Dat is jammer en onnodig. Wie wel eerlijk uitkomt voor zijn haarprobleem, heeft de eerste stap gezet naar een echte oplossing. Je kunt je kaalheid accepteren of er iets tegen doen met medicatie of een cosmetische behandeling. Wat u in ieder geval niet moet doen, is in stilte gebukt gaan onder uw haaruitval. Dat leidt meestal tot psychische klachten en nooit tot oplossingen.

Welke oplossing kiest u?

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden