Risico´s haartransplantatie

Risico´s haartransplantatie

Risico´s haartransplantatie? De risico´s die een haartransplantatie kent zijn beperkt. Natuurlijk, de ingreep is en blijft een chirurgische ingreep. Kans op infecties zijn dan ook niet uitgesloten. Om die te voorkomen moet de behandeling onder hygiënische omstandigheden in een ziekenhuis worden uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk dat de patiënt de voorgeschreven medicatie strikt inneemt.

Onnatuurlijk effect?

En verder? Verder zijn er bijwerkingen bekend, vooral bij de ouderwetse FUT-techniek. Denk aan: een litteken, gevoelloosheid van de hoofdhuid of een onnatuurlijk effect. Is dat alles? We willen niet al te luchtig doen over deze cosmetische behandeling. Een tijdelijke verminderd gevoel van de hoofdhuid komt regelmatig voor. Ook rode vlekjes, puntjes en een jeukend gevoel zijn de eerste weken na de ingreep niet uitzonderlijk.

Risico´s haartransplantatie overdreven?

Een vervelend bij-effect is dat soms tijdelijk wat haarverlies optreedt. Heel vervelend, omdat men juist komt om een einde te maken aan de kaalheid. De risico´s van een haartransplantatie zijn niet vergelijkbaar met andere cosmetische ingrepen. Vele vormen van plastische chirurgie kennen serieuze kans op zware bijwerkingen, dat is bij een haartransplantatie absoluut niet het geval.

Wilt u meer weten over risico´s haartransplantatie? Lees verder op de website of stel uw vraag. Wij horen graag van u!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden