Haartransplantatie Consult

Er is weer een review bij Haartransplantatie Turkije. Het betreft een jongeman van 29 jaar die 3200 grafts liet doen. Zijn behandeling was in juni 2014. 3200 grafts zijn ongeveer 7000 haartjes, want een graft (=haarzakje) heeft 1, 2 of 3 haren. Gemiddeld zijn dat 2,2 haren per haarzakje. Zoals altijd kunt u de ontwikkelingen ‘real time’ volgen. Daarmee bedoelen we dat u iedere 4 maanden een update krijgt. U ziet dan een kort verslag, enkele foto’s en kunt zo zelf de voortgang beoordelen.

review haartransplantatie 2

Review Haartransplantatie = waardevol, niet zaligmakend

De foto’s zijn onbewerkt, de verhalen zijn van de patiënt zelf. Reviews (ook wel ervaringen of klantbeoordelingen genoemd) zijn waardevol voor mensen die een behandeling overwegen. Toch zijn foto’s niet zaligmakend, daarvoor zijn enkele redenen.

Dit zijn enkele factoren die bepalen welk resultaat u kunt behalen:
• Haartype (krul dekt beter dan steilhaar)
• Haarkleur
• Huidskleur (contrast met haarkleur)
• Belichting foto’s
• Aantal haren per graft
• Uitgangssituatie (hoe ‘kaal’ is iemand?)

De ene 3000 grafts is de andere niet

Kortom, er zijn veel factoren die per individu verschillen. De laatste twee punten in bovenstaande opsomming zijn het belangrijkst. Iemand die lichte haaruitval heeft op de kruin en inhammen, behaalt met 3000 grafts een topresultaat. Wie boven geen haar heeft, zal met datzelfde aantal grafts geen optimale dichtheid realiseren. Het aantal haren per grafts is ook belangrijk. Sommige mensen hebben veel meer haren per haarzakje dan een ander. Die behalen dan ook een veel hogere dichtheid. Conclusie: de ene 3000 grafts is de andere niet.

Persoonlijk advies geeft echt antwoord

Natuurlijk geven foto’s en verhalen wel een indicatie van de mogelijkheden. Als eerste oriëntatie zijn ze belangrijk voor mensen op zoek naar informatie. Wilt u echt weten wat er voor u mogelijk is? Kom dan naar het eerstvolgende consult en laat de dokter uw situatie analyseren. Middels foto’s een offerte aanvragen is ook mogelijk. Vragen? Aarzel niet, maar neem contact op. We horen graag van u!

Kom op consult in Utrecht Lees hier alles over Haartransplantaties

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden