Prijzen Haartransplantatie

Andre Agassi

Prijzen haartransplantatie verschillen?

De prijzen per haartransplantatie verschillen nogal per aanbieder. Waarom zijn de prijzen van een haartransplantatie zo verschillend? Prijsverschillen kunnen twee redenen hebben. De kosten van een haarimplantatie zijn afhankelijk van de gebruikte methode en van de kosten per kliniek. Wij hanteren de FUE-methode en opereren in Turkije waar de kosten per haarimplantatie vele malen lager liggen dan in Nederland. De FUE-methode is met afstand de beste haarimplantatie methode. Alleen deze methode garandeert namelijk een natuurlijk eindresultaat.

Liever geen toupeteffect!

Andere methodes geven u niet dat gewenste eindresultaat, maar zorgen voor een ‘toupeteffect’. Dat wil zeggen: u heeft een haarimplantaat en dat is voor de buitenwereld ook duidelijk zichtbaar. Haartransplantatie Turkije stelt haar klanten centraal en adviseert om die reden enkel de beste methode. Waarom kunnen wij u dan toch een goedkope haartransplantatie aanbieden? Ons geheim is simpel. Doordat de lonen in Turkije veel lager zijn, bent u in dat land veel minder kwijt voor uw ingreep. Daarbij komt: via Haartransplantatie Turkije ontvangt u ook nog eens een zeer interessante korting. Vergelijk de prijzen voor een cosmetische ingreep van ons maar eens met de prijzen van een willekeurige andere aanbieder. Als u bij ons boekt, dan bespaart u vaak wel duizenden euro’s!

Optimaal resultaat dankzij nieuwste technieken

Ondanks dat we een goedkope haartransplantatie aanbieden, doen we geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit. De kliniek behoort tot de top-25 van beste ziekenhuizen in de wereld. Het ziekenhuispersoneel is zeer ervaren, want voert al sinds 2005 de FUE haartransplantaties uit. Dankzij continue scholing, geavanceerde medische hulpmiddelen en gebruikmaking van de nieuwste technieken, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Meer weten? Direct een afspraak maken? Twijfel niet en maak een einde aan uw kaalheid. Een haarimplantatie in Turkije is een investering waar u een leven lang plezier van heeft.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden