Carlo Boszhard

Er zijn genoeg mannen die zich helemaal niet schamen voor hun haarimplantatie. Gerard Joling, Raymond van Barneveld, Wesley Sneijder, de voorbeelden zijn legio. Maar toch zijn er ook beroemdheden en gewone mannen die niet voor hun haarbehandeling uitkomen. Wij vinden dat jammer. Jammer voor henzelf en jammer voor iedereen met haarproblemen.

Zo wil Carlo Boszhard niet aan de grote klok hangen dat hij nieuwe haartjes heeft gekregen. Kom op Carlo, mensen hebben toch ogen? Het is de bedoeling dat deze behandeling meer haren geeft. Als je wekelijks op de beeldbuis verschijnt, dan zien mensen het verschil heus wel. De roddelblaadjes letten ook goed op wie onder het mes gaat. Maar nog belangrijker, waarom zou je zo angstvallig proberen de ingreep verborgen te houden?

Iedere man weet dat het vervelend is om kaal te worden. Niemand vindt het leuk en sommige raken zelfs ronduit depressief. Waarom zou je daar niets aan mogen doen? De behandeling bestaat, de behandeling werkt en geeft je een levenslange garantie. Mooi, toch? Gelukkig zijn er genoeg mannen die de schaamte allang voorbij zijn. We zijn daarom dolblij met de positieve aandacht van alle bekende en minder bekende Nederlanders die graag vertellen over hun ervaringen.

Helemaal met Dean Saunders, die nu als ambassadeur optreedt voor de Haarstichting. Dit goede doel heeft de best bezochte website van alle goede doelen en maakt haarproblemen bespreekbaar. Overweeg je zelf een haarimplantatie? Bedenk dan dat het geen schande is om iets aan jezelf te willen doen. Van onze klanten krijgen we te horen dat zij vrijwel nooit negatieve zaken te horen krijgen als ze vertellen over hun ervaringen. Sterker nog: de meeste mensen zijn wel nieuwsgierig!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden