Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation bestaat nog niet zo lang. De vertaling die wij zouden geven voor Micro Hair Pigmentation is Hoofdhuid Pigmentatie. De Nederlandse term is nog niet ingeburgerd, dus houden we in dit stukje de Engelse benaming aan. Die klinkt ingewikkeld, maar het komt neer op het tatoeëren van de hoofdhuid. De techniek is een duurzame oplossing tegen kaalheid. Al moet men wel rekening houden met een beperkte jaarlijkse nabehandeling.

Volken tatoeëren zich al eeuwen.

Tatoeage is trouwens een techniek die al eeuwenlang bestaat. Veel niet-moderne volkeren tatoeëren al honderden, zo niet duizenden jaren. Zelfs Otzi de ijsmummie, die meer dan 5000 jaren leefde in Europa, had meer dan 59 tatoeages op zijn lichaam. Bedenk wel: Micro Hair Pigmentation wekt de illusie van stoppels, het zijn geen echte haren. De techniek biedt de cliënt zowel voor- als nadelen. Om te beginnen kan men zelf kiezen hoeveel stoppels men wenst. Maximale dichtheid is mogelijk, al is dit lang niet altijd aan te raden.

Micro Hair Pigmentation: geschikt voor iedereen?

De reden? Als mannen ouder worden is het normaal dat de haarlijn zich wat terugtrekt en de dichtheid afneemt. Het is verstandig om met de toekomst rekening te houden. In overleg kan men kiezen voor een dichtheid die nu en in de toekomst er mooi en natuurlijk uitziet. Is Micro Hair Pigmentation dé duurzame oplossing voor iedereen? Dat moeten we afwachten. Voor de mensen die per se echt haar op hun hoofd willen natuurlijk niet.

Informeer bij onafhankelijke websites.

Voor de mensen die tevreden zijn met de illusie van haar kan het een relatief goedkope, duurzame en effectieve oplossing zijn. Voorwaarde is natuurlijk wel dat men kiest voor een korte coupe, de getatoeëerde stoppels zullen namelijk nooit veranderen in echte haren. Meer weten over deze techniek? Wij bieden Micro Hair Pigmentation niet aan, maar er is wel meer informatie te vinden op het web. Informeer bij onafhankelijke websites als Haarweb of de Nederlandse Haarstichting. Succes bij het vinden van een goede aanbieder!

 

Bron foto: de Nederlandse Haarstichting.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden