Sexy Woody Harrelson

Sexy Woody Harrelson

De vraag beantwoorden lijkt makkelijk. Maar schijn bedriegt. De meningen zijn verdeeld, veel vrouwen vinden bergen lichaamshaar en hoofdhaar bijvoorbeeld woest aantrekkelijk. Maar uitzonderingen zijn er ook. Er zijn genoeg vrouwen die op een kale vent vallen, ook dat is wetenschappelijk onderzocht. Kijken we bijvoorbeeld naar het sexappeal van Bruce Willis of Vin Diesel, dan zit het wel snor met de aantrekkelijkheid van kale kerels. Maar nu terug naar de hamvraag: maakt haar sexy?

Het is onze ervaring dat tevreden zijn over je eigen uiterlijk, dus ook aantrekkelijkheid, vooral te maken heeft met je gemoedstoestand. Simpel gezegd: als u het een probleem vindt om kalend te zijn, dan heeft dat effect op uw zelfvertrouwen en uw uitstraling. U straalt uit dat u niet tevreden bent met uzelf, vrouwen voelen dat doorgaans haarfijn aan. Omgekeerd: als u er niet mee zit, dan is het haarverlies voor uw aantrekkelijkheid geen enkel probleem.

 

Als u zelfverzekerd, goed verzorgd en met mooie kleding loopt, dan malen de meeste vrouwen namelijk helemaal niet om het feit dat je geen volle bos hebt. We kunnen legio voorbeelden noemen van kale mannen die met bloedmooie vrouwen lopen. Voor de mannen die geen probleem maken van hun haarverlies, maakt haar dus niet sexy. Als mannen wel lijden onder haaruitval, en wij merken dat het er heel veel zijn, dan maakt haar wel sexy.

Vin Diesel

Vin Diesel

Of haar het verschil maakt is dus heel persoonlijk. Het is maar net hoe u er mee omgaat. Kunt u kaal worden accepteren? Voor de mannen die niet accepteren dat zij kaal worden, zijn er nu gelukkig effectieve en betaalbare oplossingen. Het doel van onze behandelingen is dat u tevreden bent als u in de spiegel kijkt. Als u lekker in uw vel zit, een zelfverzekerde uitstraling heeft, dan vinden vrouwen u vanzelf aantrekkelijk.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden