plukken haar
Kosten Haartransplantatie

Kosten haartransplantatie hoog? Kijk, vergelijk en vraag om korting!

 

Kosten haartransplantatie? Betaal ik niet te veel? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden moet eerst duidelijk zijn hoeveel haar er getransplanteerd moet worden. Heeft u alleen inhammen of gaat het om een groter gebied? Wat is de kwaliteit van het donorhaar? Deze vragen zijn belangrijk en alleen een medicus kan uw persoonlijke situatie goed beoordelen. Een ervaren arts kan aan de hand van een consult of digitale foto’s een goede inschatting maken van de mogelijkheden en de onmogelijkheden.

 Meer dan 3000 grafts per sessie?

Veel mensen met haarproblemen willen zoveel mogelijk grafts per keer plaatsen. Toch zit er een maximum aan wat er mogelijk is. Een FUE haartransplantatie is een arbeidsintensieve ingreep. Haartje voor haartje wordt verwijderd uit het achterhoofd en in het kale gebied getransplanteerd. Het verschilt per persoon wat het maximum is dat verwijderd kan worden. In het buitenland wordt een enkele keer 3.000 grafts geïmplanteerd. In Nederland is men doorgaans voorzichtiger en transplanteert men minder grafts per keer. Wees op uw hoede als aanbieders beloven meer dan 3000 grafts te implanteren. Het is praktisch vrijwel onuitvoerbaar en voor de patiënt niet op te brengen. Bedenk dat het zorgvuldig transplanteren van 3000 grafts meer dan een volle werkdag in beslag neemt!

 Kosten  te hoog?

Indien u wilt weten wat er in uw geval mogelijk is, dan kunt u het best bij diverse aanbieders een offerte aanvragen. U kunt dan een betere inschatting maken wat een realistische hoeveelheid grafts is. En heeft u twijfels of vragen? Aarzelt u dan niet om deze te stellen. Een aanbieder van haartransplantaties, hier of in het buitenland, moet al uw vragen correct, snel en duidelijk kunnen beantwoorden. Als u weet hoeveel haren er nodig zijn, dan kunt u de kosten voor uw ingreep inschatten. Kosten te hoog? Dat hangt er van af. In Nederland liggen de prijzen voor een cosmetische behandeling hoog. In andere landen, bijvoorbeeld in Turkije, liggen de prijzen voor een haartransplantatie beduidend lager.

Kijk, vergelijk en vergeet vooral niet om korting te vragen. De kosten zijn behoorlijk, maar dat betekent niet dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

Deel dit artikel
Volgend artikelInhammen: sexy of sof?

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden