Kalende kruin? Er zijn oplossingen!
Kalende kruin? Er zijn oplossingen!

Kalende kruin? Er zijn oplossingen!

 

Kalende? Daar is tegenwoordig genoeg tegen te doen. Om te beginnen kunt u kiezen uit medicijnen. Wie een kalende kruin heeft, hoeft niet te vrezen dat alle haren uitvallen. Medicatie zorgt ervoor dat het haarverlies gestopt wordt. U dient wel met twee zaken rekening te houden. 1. Werkt het middel? 2. Heeft het middel bijwerkingen? Als u kalende bent dan kunt u kiezen uit een zee van haargroeimiddelen. Slechts een fractie van al deze middelen is effectief. Kies een middel dat ‘FDA-approved’ is. U weet dan zeker dat het middel doet wat het u belooft. Helaas hebben de goedgekeurde middelen wel allemaal één of meerdere bijwerkingen. Laat u daarom vooraf goed adviseren!

Kalende kruin opvullen

Er is een haartransplantatieforum waar u ervaringen kunt uitwisselen met lotgenoten. Ook over het gebruik van de juiste medicatie is daar veel goede en objectieve informatie te vinden. Veel nuttige informatie treffen kalende mannen en vrouwen ook aan op de website van de onafhankelijke Nederlandse Haarstichting. U vindt daar veel bruikbare informatie voor mensen met haarproblemen. Wilt u uw kalende kruin laten opvullen met uw eigen haar? Dan is een cosmetische ingreep een effectieve manier om een einde te maken aan uw kaalheid.

Kwaliteitsverschil?

Een professionele haarbehandeling kost in Turkije een fractie van een vergelijkbare ingreep in Nederland. En het kwaliteitsverschil? Dat is er niet. Ook in Turkije bestaan er klinieken waar gewerkt wordt met geavanceerde medische apparatuur en ervaren artsen. Kortom: een kalende kruin hoeft anno 2012 niet meer. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen het haarverlies te stoppen en de kale plekken op te vullen. Natuurlijk kost een cosmetische ingreep altijd tijd en geld. Zelfs in Turkije. Bent u benieuwd wat een haarimplantatie u zou kosten? Stuur foto’s in, deze beoordeelt de dokter binnen 3 werkdagen. U weet dan snel wat een verantwoorde medische haarbehandeling u zou kosten!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden