kaalheid

Kaalheid is een keuze: dat hoor je steeds vaker. Maar klopt het wel? Is kaalheid echt een keuze? Niet altijd. In dit blog bespreken we wanneer kaalheid onvermijdelijk is en wanneer niet. Als u liever een video bekijkt, klik dan hieronder op de video. Ik vertel in 1 minuut alles over kaalheid en hoe u het kunt bestrijden.

Kaalheid 90% genetisch bepaald

Er bestaan talloze misverstanden over kaal worden. Het zou komen door het te vaak dragen van een petje, slechte voeding, stress en talloze andere externe factoren. Klopt dat wel? Soms wel, maar 9 van de 10 keer is de oorzaak simpelweg erfelijk. Je genen bepalen dus in 90% van de gevallen of je kaal wordt of juist niet. Gelukkig zijn er wel oplossingen tegen kaalheid, zelfs als je genetisch bent ‘voorbestemd’ om je haren te verliezen!

Eerst haaruitval stabiliseren

Wat kun je doen? Voordat je een haartransplantatie overweegt, is het verstandig om je huidige haren te behouden. Anders gezegd: de haaruitval stabiliseren en bestaande haren gezonder, dikker en sterker maken. Dat kan op verschillende manieren.

Te weten:
1. Het kiezen van de juiste shampoo.
2. Het gebruiken van een product met minoxidil.
3. Het nemen van finasteride / duasteride.

Haartransplantatie Consult

Haartransplantatie bij voldoende donorhaar

Start nooit zomaar in de wilde weg met het nemen van deze producten. Sommige van bovenstaande producten kunnen bijwerkingen veroorzaken. Laat je dus eerst goed voorlichten door een arts. Hij of zij kan bepalen wat u het beste kunt doen om haaruitval effectief te bestrijden. Een haartransplantatie is een effectieve manier om kalende plekken op te vullen. Het is mogelijk als er al enige vorm van kaalheid is en er voldoende haar is aan de achterkant en/of zijkant (donorgebied).

Kaalheid: niet altijd een keuze

Kortom: in de meeste gevallen is kaalheid een keuze. Met medicatie en eventueel een haartransplantatie is er wat aan te doen. Maar het is zeker niet altijd een keuze. Denk aan mensen die door bijwerkingen van zware medicijnen hun haren verliezen of mensen die onvoldoende donorhaar hebben.

Wilt u weten wat u kunt doen in de strijd tegen kaalheid? Er zijn vele opties, maar de snelste manier naar een goed antwoord is om op consult te komen. Dan weet u voor een investering van 20 €, precies wat er voor u mogelijk is!

Kom op consult in Utrecht 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden