Kaal worden
Kaal worden

Kaal worden een keuze?

Kaal worden. Een groot deel van de mannen en een klein deel van de vrouwen, krijgt er mee te maken. Wat is er te doen tegen kaal worden? In de eerste plaats kunt u zich afvragen of u er iets tegen moet doen. Kaal worden is immers een natuurlijk verschijnsel. Zeker als u man bent, dan is een kale kop echt geen uitzondering. Uiteindelijk bepaalt u zelf of u actie wilt ondernemen tegen uw kaalheid. Toch is het verreweg de goedkoopste optie om uw kaalheid te accepteren. Daarbij komt: veel vrouwen vinden een kale man aantrekkelijk!

Kaal worden een keuze?

Als u toch kiest iets te doen aan het kaal worden, dan zijn er talloze opties. Haarwerkjes, medicatie en een cosmetische ingreep. Maar wat is voor u de beste oplossing? Indien u kiest voor haarwerkjes, dan is het goed om na te gaan of u hier voor langere tijd mee wilt lopen. Dikwijls komt het voor dat mannen en vrouwen na een aantal jaar genoeg hebben van hun kriebelende pruik. Denk maar aan een bekende komiek, die het na een aantal jaar wel welletjes vond om zich anders voor te doen dan hij was. Wist u dat er ook een groot online forum is waar u kunt vragen over middelen, haarwerkjes en haartransplantaties? Op dit forum vindt u tal van ervaringen.

 Medicatie of onder het mes?

Kiest u voor medicatie, dan is het zaak het kaf van het koren te scheiden. Ook de cosmetische industrie weet dat mannen maar wat graag geld overhebben voor een volle bos haar. De meeste middelen beloven gouden bergen, maar leveren niets. Er zijn wel degelijk haargroeimiddelen op de markt die werken. Indien u kiest voor een dergelijk middel, kijk dan of het ‘FDA-approved’ is, dan weet u zeker dat de werking wetenschappelijk is bewezen. Helaas hebben deze middelen wel allemaal meerdere bijwerkingen. Dan blijft over de haarimplantatie. Ook aan deze cosmetische ingreep zitten voor- en nadelen. Laat u vooraf goed informeren over de ingreep en vraag naar de verwachtingen. Het kan zeker geen kwaad om bij meerdere klinieken te vragen om informatie!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden