Sneijder Wesley

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder heeft er geen geheim van gemaakt dat hij een cosmetische ingreep heeft ondergaan. Zo vertelde de Utrechtse voetballer aan Shownieuws dat hij van zijn kalende plekken afwilde. Gelukkig is een haarimplantatie niet alleen meer weggelegd voor miljonairs als Wesley Sneijder . Wel maken zij voor andere mensen de stap kleiner om ook een behandeling te overwegen. Als mensen zien dat beroemde mensen haartransplantaties ondergaan, dan wordt deze cosmetische ingreep steeds gewoner. Bij Dick Advocaat keek men nog raar op, anno nu is een cosmetische ingreep helemaal niets meer om je voor te schamen. Daarbij komt: FUE haartransplantaties geven tegenwoordig een veel natuurlijker resultaat!

Wesley Sneijder

In Nederland liggen de prijzen voor een gemiddelde cosmetische ingreep nog hoog. Voor een gemiddelde behandeling betaalt men hier al gauw vele duizenden euro’s. In Turkije bespaart men op de kosten, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit. Wesley Sneijder is tot nu toe zeer tevreden over zijn nieuwe coupe.  Haartransplantatie Turkije biedt de FUE techniek aan in een topkliniek. Anders dan in vele andere klinieken wordt de ingreep uitgevoerd door een ervaren arts. Een arts die betrokkenheid toont met de patiënten. Een arts met meer dan 15 jaar ervaring. Niet alleen is de arts aanwezig bij de ingreep, het hele team is uitstekend op elkaar ingespeeld.

Haartransplantatie Turkije

Betrokken. Betrouwbaar. Betaalbaar. Dat is in 3 woorden waar wij voor staan. Wilt u net als Wesley Sneijder weer uw oude haar terug? Indien u voldoende donorhaar heeft (achterhoofd), dan is er veel mogelijk. Wat er mogelijk is hangt af van uw persoonlijke situatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult. Liever direct een offerte? Ook dat kan. Mail uw foto’s door, dan weet u binnen 3 werkdagen wat er mogelijk is. Cosmetische behandeling? Echt niet meer alleen voor topvoetballers!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden