FUE Haartransplantatie: de beste methode.

FUE Haartransplantatie: de beste methode.

In de prehistorie van de haartransplantaties werd op een gegeven moment de FUT-methode ontwikkeld. Deze methode is inmiddels echt wel achterhaald. De nadelen van een FUT haarimplantatie zijn groot. In de eerste plaats een blijvend en zichtbaar litteken. Tenminste, zichtbaar als men niet beschikt over voldoende donorhaar. Ten tweede, nog belangrijker, het resultaat.

 

Onnatuurlijk resultaat?

De oude methode gaf een niet-natuurlijk resultaat. De haren werden namelijk als reep weggesneden. Hierdoor kon de groeirichting niet per haar worden bepaald. Dat is nu anders. De FUE haartransplantatie is modern, omdat iedere haar in de natuurlijke groeirichting kan worden gezet. En de nadelen? Die zijn opgelost. Een FUE behandeling  was vroeger zeer kostbaar en er konden maar weinig haren tegelijk worden geplaatst.

6.000-8.000 haren per sessie!

Dankzij verbeterde technieken is er nu, bij goede kwaliteit donorhaar, wel 2.500 tot 3.500 grafts te verplaatsen. Dan spreken we dus over 6000 tot 8000 haren! En de kosten? Die zijn in Nederland vaak nog wel behoorlijk, maar in landen als Turkije al een stuk lager. Niet onbelangrijk: de zorg in veel klinieken in het buitenland is minstens zo goed. Belangrijk is dat de arts de ingreep uitvoert. Of dat nu hier, in België, of waar ook ter wereld is. Dan de nieuwere technieken.

FUE haartransplantatie: wetenschappelijk bewezen.

Er zijn klinieken die beweren dat men haar kan vermeerderen. Dat zou een ware revolutie zijn. Helaas willen de klinieken deze ‘nieuwe’ methode niet wetenschappelijk laten vastleggen. Deze zogenaamde haarstamceltherapie is in feite een veredelde FUE techniek. Het doet hetzelfde, maar belooft het onmogelijke. Het enige verschil: u betaalt vele malen meer dan een reguliere behandeling. Kopzorgen heeft u al genoeg. Betaal niet de hoofdprijs, kies een kliniek die u een realistisch resultaat belooft. De FUE methode heeft zich wetenschappelijk bewezen en is tegenwoordig zeer betaalbaar.

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden