Inhammen

Inhammen. De ene man vindt het vreselijk, de ander vindt het juist wel stoer of zelfs sexy staan. Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Geen probleem maken van uw inhammen is de goedkoopste strategie. U heeft geen haargroeimiddelen nodig, laat staan een haartransplantatie. Daarbij komt: als u zich lekker voelt, dan straalt dat ook van u af. Schoonheid is immers geen objectief gegeven, maar juist totaal subjectief. Wat persoon A aantrekkelijk vindt, is voor persoon B afstotend. Maar wat als u nu wel iedere dag met angst en beven in de spiegel kijkt om te kijken of uw haargrens is teruggetreden? In dat geval zijn er 3 opties. 1. Acceptatie. 2. Medicatie. 3. Onder het mes. We zullen de 3 punten hieronder puntsgewijs behandelen.

Inhammen: een probleem?

Acceptatie is de goedkoopste en misschien ook wel beste manier om van uw ‘probleem’ af te komen. Inhammen zijn een natuurlijk verschijnsel bij mannen, er is dus helemaal niets mis met u. Bedenk ook: inhammen geven u een mannelijke uitstraling, het is zelfs vrij onnatuurlijk om na uw 30ste nog helemaal geen inhammen te hebben. De meeste volwassen mannen krijgen vroeg of laat te maken met dit natuurlijke fenomeen. Laat het rusten: het hoort bij het verstrijken van de jaren. Ook hoeven de inhammen niet te betekenen dat u binnen een paar jaar geheel kaal bent. Een betere indicatie is het kijken naar uw familie. Komt kaalheid veel in uw familie voor? Dan is de kans groot dat u er ook mee te maken krijgt. Helaas is kaalheid nog steeds niet met 100% zekerheid te voorspellen.

Radicale oplossingen?

Als u de inhammen niet kunt of niet wilt accepteren, dan kunt u haargroeimiddelen proberen. Kies echter alleen middelen die bewezen effectief zijn. Er zijn zeer veel –dure- middelen op de markt, waar de werking absoluut niet van is bewezen. De producten die wel werken hebben stuk voor stuk serieuze bijwerkingen. Als u voor een product kiest, laat u dan vooraf goed adviseren door een objectieve deskundige. Uw huisarts zou u een goed advies kunnen geven over de voor- en nadelen van de bestaande middelen. Kiest u voor een duurzame oplossing? Dan is een cosmetische ingreep de enige remedie om van uw inhammen af te komen. Daarbij moet u in ieder geval rekening houden met uw leeftijd. Bent u jonger dan 30? Dan kunt u een operatie ondergaan, maar is de kans aanwezig dat u op latere leeftijd nogmaals onder het mes moet. Indien u ouder bent dan 40, dan zult u naar alle waarschijnlijkheid slechts eenmaal behandeld moeten worden.

 

En wat is uw mening over inhammen bij mannen?

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden