1 haar

Het is een veelvoorkomende zorg van mensen die een haarimplantatie overwegen: ‘Hoe lang blijven de nieuwe haren groeien?’. Haarimplantaties zijn eigen haartransplantaties. Dat betekent dat men de eigen haren van een patiënt transplanteert. Deze haren komen doorgaans van een gebied dat men wel ‘de eeuwige haarkrans’ noemt. Simpel gezegd: de haren aan de achter- en soms de zijkant van het hoofd. Deze haren vallen doorgaans niet uit.

Levenslange groeigaranties op haarimplantatie?

De nieuwe haren na een haarimplantatie groeien dus een leven lang door. Dat is ook de reden dat haarklinieken geen enkel probleem hebben om ‘levenslange groeigaranties’ te geven. Immers, iedere haarkliniek weet dat de haren een leven lang meegaan. Waar de diverse haarinstituten minder eerlijk in zijn is het te verwachten resultaat. In Nederland las ik een kortingsactie: ‘Nu 700 haren met 60% korting!’ Dat klinkt heel voordelig, maar wie heeft baat bij 700 haren? Vrijwel niemand, het valt nauwelijks op!

700 haren zetten geen zoden aan de dijk

Een gezond mens heeft ongeveer 100.000 haren op zijn hoofd, als je spreekt over 700 haren is dat nog geen 1%. Zelfs als die haren netjes zijn verdeeld, zet zo’n aantal geen zoden aan de dijk. Het is gewoon een lokkertje en als mensen eenmaal happen moeten ze waarschijnlijk wel het volle pond betalen. Niet zo aardig dus, van deze Nederlandse kliniek.

Eerlijk en duidelijk advies

Als u wilt kijken welke effecten een haarimplantatie hebben, dan zijn er verhalen en foto’s van mensen die zelf haarimplantaties hebben ondergaan het meest relevant. Vergelijk de beginsituatie en kijk naar het aantal grafts dat men heeft laten implanteren. Het is cruciaal dat men tevreden terugkijkt op het resultaat. Kreten als ‘Een volle bos in 1 behandeling!’, doen onze branche geen goed. Tevreden klanten zijn mensen die weten wat ze kunnen verwachten. Een haarimplantatie kan einde maken aan kaalheid, maar is geen wondermiddel.

Ook behoefte aan een eerlijk en duidelijk advies? Wij horen graag van u!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden