Haartransplantaties

Haartransplantaties: nu veilig en verantwoord!

 

Haartransplantaties worden al sinds vele jaren uitgevoerd. De eerste haartransplantaties gaven geen natuurlijk resultaat. Sterker nog: al van grote afstand zag iedereen dat de persoon in kwestie een ingreep had ondergaan. Daarbij waren de eerste behandelingen ook nog eens risicovol. Men had kans op vervelende bijwerkingen en de kans op een succesvol resultaat was niet gegarandeerd. Gelukkig zijn de tijden veranderd en zijn de cosmetische ingrepen van tegenwoordig wel verantwoord en veilig. Al zijn de haartransplantaties wel veilig en verantwoord, in eigen land zijn de prijzen nog steeds erg hoog. Dat heeft te maken met de kosten van arbeid. Een haarbehandeling is arbeidsintensief, u betaalt in ons land dus veel geld voor het ondergaan van een ingreep.

Haartransplantaties

Vanaf de jaren ’90 verbeterde de technieken van haartransplantaties. De FUT-methode werd ontwikkeld en dat was een grote verbetering ten opzichte van de bestaande methodes. Al liet deze methode wel een litteken achter, deskundige artsen konden toch zorgen voor een mooi resultaat. De haren werden uit het donorgebied gehaald en op het kale gedeelte geplaatst. Al bleven de haren een leven lang groeien, ook deze methode was nog niet perfect. Op het gebied van haartransplantaties staan de technologische ontwikkelingen nooit stil. In de 21ste-eeuw werd de FUE haartransplantatie ontwikkeld. Deze methode laat geen littekens achter en geeft een natuurlijk resultaat.

Goedkoop en goed?

Turkije is één van de landen waar de meeste cosmetische ingrepen per jaar wordt uitgevoerd. Haartransplantaties worden hier met grote regelmaat uitgevoerd. Dat heeft 2 redenen. Turkse mannen worden vaker kaal dan West-Europese mannen en het taboe op haartransplantaties is in Turkije allang doorbroken. Het gevolg? De artsen zijn zeer ervaren en hebben daardoor de vereiste expertise in huis. Kies een moderne kliniek waar u een schriftelijke groeigarantie ontvangt. Kies een dokter waar de kwaliteit gegarandeerd is. Haartransplantaties in Turkije zijn veel goedkoper dan in Nederland en de kwaliteit is minimaal evenredig. Heeft u nog vragen over haartransplantaties? Aarzel niet, lees verder op de website of stel uw vraag direct. De dokter hoort graag van u!

Deel dit artikel
Terug naar overzichtOverzicht blogs

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden