Haarbank

Haarstichting

Vanaf mei 2013 is Haartransplantatie Turkije de officiële sponsor van de Nederlandse Haarstichting. Wat doet de Nederlandse Haarstichting allemaal? En waarom is Haartransplantatie Turkije officieel sponsor geworden? De antwoorden op deze vragen leest u in dit artikel.

De Nederlandse Haarstichting is pas enkele jaren actief. In het begin bekeken wij deze organisatie positief kritisch. Een onafhankelijke organisatie klinkt goed, maar zou de Haarstichting zich werkelijk 100% inzetten voor mensen met haarproblemen? We wilden eerst zien en dan geloven.

Nederlandse Haartsichting: razendsnel autoriteit!

Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. De Haarstichting timmert goed aan de weg met voorlichting over haarwerken, haarspecialisten en medicatie om haaruitval te bestrijden. Binnen korte tijd werkte de organisatie zich op tot dé autoriteit op het gebied van alles wat met ‘haar’ te maken heeft.

Strijd tegen kanker

Haarbank

Haarbank

Vorig jaar raakte de bekendheid van de stichting in een stroomversnelling. De zanger Dean Saunders werd ambassadeur en men richtte de Haarbank op. Het doel? Haar inzamelen voor het maken van haarwerken voor vrouwen met kanker. De actie werd niets minder dan een megasucces en helpt vele honderden vrouwen die het niet kunnen veroorloven aan een kwalitatief goed haarwerk. Er kwam een benefietconcert, honderden kapsalons zamelen haar in en de actie haalde zelfs het NOS-journaal!

Gezamenlijk doel: mensen met haarproblemen helpen!

Op het moment dat wij zagen dat de Nederlandse Haarstichting niet alleen goed werk verrichtte, maar ook fantastische resultaten boekte, wilden wij deze organisatie steunen als officiële sponsor. We steunden de Stichting al langer, maar waren nog geen officieel sponsor. Daar moest verandering in komen!

Uiteindelijk hebben wij en de Haarstichting namelijk één gemeenschappelijk doel: mensen helpen met haarproblemen. Wij doen het met betaalbare haartransplantaties van eersteklas kwaliteit, de Haarstichting doet het door onafhankelijke voorlichting op het gebied van ‘haarproblematiek’ in de breedste zin van het woord.

Wij zijn vereerd dat we een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan het slagen van de doelen van de Haarstichting. We verwachten dat ons sponsorschap een positieve bijdrage levert in de strijd tegen haarproblemen.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden