RTL 4

In april 2014 was Haartransplantatie Turkije op TV te zien bij RTL4. Op zondag 13 april om 11:00 en de herhaling op zaterdag 19 april om 13:00. We waren te gast bij presentatrice Golda Doof.  

 

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

In Turkije voeren artsen 20.000 behandelingen per maand uit, onze kliniek is goed voor 100 behandelingen per maand. Istanboel is het centrum in de wereld van haartransplantaties. De redenen dat mensen Turkije kiezen: hoog niveau pijnbestrijding, veel comfort en hygiëne is verzekerd. Ook voert bij ons altijd een ervaren haarchirurg zelf de behandeling uit. Dat is zelfs in Nederland niet altijd het geval.

Golda Doof

Golda Doof

Wat is de procedure?

Patiënt hoeft zelf niets te doen, alleen het vliegticket te kopen. Dag 1 is de aankomst, dag 2 is de behandeling. Dag 3 is de nazorg en wordt het behandelde gebied gewassen. Dag 3 is de terugreis naar Nederland. Er is continu begeleiding in Istanboel. Begeleider heeft een medische achtergrond en kan iedere vraag beantwoorden. Ook vervoer is geregeld en bij de prijs inbegrepen. Kortom: de patiënt hoeft zelf niets te doen, alles wordt geregeld.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Haren genomen uit een gebied dat ‘de eeuwige haarkrans’ wordt genoemd, daarna geplaatst in het gebied waar minder haren zijn. Mannen worden geschoren, bij vrouwen is een haarbesparende behandeling mogelijk. Infuus is er om de behandeling pijnvrij te laten verlopen. Meer voordelen: sneller herstel, geen zwellingen en geen stress. Kortom: de behandeling valt de meeste mensen 100% mee.

Haartransplantatie Turkije bij Life is beautiful

Hoe zit het met de ‘After Care’?

Iedereen kan altijd bellen. Vraag over zonnen, sporten of sauna? Gewoon bellen: we geven direct een helder antwoord. Ook staan de meest gestelde vragen in de brochure die we meegeven. Medische vragen kunnen natuurlijk ook gesteld worden. Dat kan telefonisch, maar ook iedere 10 weken gratis in Nederland aan de arts. Iedere 10 weken is er namelijk consult in Utrecht.

Is dat de arts die de patiënt heeft behandeld?

Ja, dat is dr. Hamid Aydin. Dat is iemand met veel expertise en hij is voorzitter van de Turkse vereniging van haarchirurgen. Tijdens het consult kan hij vragen beantwoorden. Van bestaande klanten en van mensen die zich oriënteren op een behandeling.

Hamid Aydin

Hamid Aydin aan het werk

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

We transplanteren geen haren, maar haarzakjes. Niet iedereen beseft dat. Haarzakjes worden ook wel stamcellen of grafts genoemd. Haren vallen na 2 weken uit, na 3 maanden is het groeiproces zichtbaar. Pas na 12-14 maanden is het eindresultaat bereikt.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit?

Haartransplantatie Turkije is vergelijkbaar met de beste Nederlandse haarklinieken. In Turkije is er een sterrensysteem, van 1 tot 5 sterren. 5 sterren staat voor topkwaliteit. De behandelingen laten wij standaard in het LIV Hospital uitvoeren. Deze kliniek heeft de maximale 5 sterren op het gebied van comfort, hygiëne en pijnbestrijding. Daarnaast is het LIV Hospitalmoderner dan Nederlandse kliniek qua apparatuur.

Wesley Sneijder in LIV Hospital

Wesley Sneijder in LIV Hospital

Wat moet iemand doen die een haartransplantatie wil?

Twee manieren om een offerte te krijgen. De eerste manier is om op consult te komen, dan krijgt de patiënt direct een idee van de kosten. Consult kost 20 € en opgeven kan via de site. Andere manier is het uploaden, mailen of whatsappen van foto’s. Dat laatste is gratis en vrijblijvend. Men heeft dan binnen 24 duidelijkheid over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden